Big Brother 2: “Επιθετικό” φλερτ Πέτσα στην Ανχελίτα

Big Brother 2: “Επιθετικό” φλερτ Πέτσα στην Ανχελίτα
Big Brother 2 Glomex

Ο Παναγιώτης Πέτσας πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την Ανχελίτα στο "Big Brother 2". Τα τρυφερά τετ - α - τετ και τα συναισθήματά του για τη νεαρή τραγουδίστρια.

Δυναμώνει το φλερτ ανάμεσα στον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα, οι οποίοι έχουν έρθει ακόμη πιο κοντά τις τελευταίες μέρες μέσα στο σπίτι του “Big Brother 2”, που προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΙ.

Ο παίκτης έχει εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του για τη νεαρή τραγουδίστρια και δεν κρύβει τα συναισθήματα που τρέφει για την ίδια, ενώ συζητάει συχνά με τους συμπαίκτες του το πώς αισθάνεται για εκείνη.

Μάλιστα, οι δυο τους κοιμούνται μαζί τα βράδια και είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί στο σπίτι του “Big Brother 2”, παρά τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (08/09), ο Παναγιώτης Πέτσας προχώρησε ακόμη πιο “επιθετικά” το φλερτ του προς την Ανχελίτα, ενώ οι δυο τους ξάπλωναν στον καναπέ, δαγκώνοντάς της το αυτί.

Ο παίκτης λίγο αργότερα εξομολογήθηκε στη Σύλια το πώς αισθάνεται για την συμπαίκτριά του, αναφέροντας πως την “κοιτάζει και λιώνει”, καθώς και ότι έχει να το νιώσει αυτό πάνω από 8,5 μήνες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα