Big Brother 2: Η οικειοθελής αποχώρηση και οι στενές επαφές Παναγιώτη – Ανχελίτα

Big Brother 2: Η οικειοθελής αποχώρηση και οι στενές επαφές Παναγιώτη – Ανχελίτα
glomex

Άφωνοι έμειναν οι παίκτες του Big Brother 2, όταν μία από τις γυναίκες του σπιτιού ανακοίνωσε την απόφασή της να φύγει. Ποιοι οι λόγοι. Τρυφερά τετ-α-τετ του Παναγιώτη με την Ανχελίτα.

Ανατροπή είχαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (07/09) του Big Brother 2, καθώς μία παίκτρια αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι. Ο λόγος για την Γιώτα Μυλωνά.

Η ανακοίνωσή της άφησε άφωνους όλους τους συμπαίκτες της.

“Μετά από αρκετή και όχι ώριμη σκέψη αποφασίζω να αποχωρήσω από το σπίτι του Big Brother, αυτό το πολύ όμορφο σπίτι, με τους ανθρώπους εδώ πέρα τους πολύ διαφορετικούς από εμένα τουλάχιστον. Γιατί είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ τελικά να διαχειριστώ. Κάποιες ψυχές και κάποια μυαλά δεν μπορούν να μείνουν σε τέσσερις τοίχους. Πόσο μάλλον με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους μαζί. Ήμουν πολύ κοινωνικός άνθρωπος, μάλλον δεν είμαι τόσο πλέον. Γουστάρω πολύ την μοναχικότητά μου ώρες -ώρες και εδώ μέσα δεν την έχω. Ήταν ένα ταξίδι όμορφο…”, είπε μεταξύ άλλων η Γιώτα Μυλωνά.

Εν τω μεταξύ, ένας έρωτας φαίνεται να γεννιέται στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, με τον Παναγιώτη και την Ανχελίτα να έρχονται πολύ κοντά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα