Big Brother 2: Μπήκαμε στο σπίτι λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Big Brother 2: Μπήκαμε στο σπίτι λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα
Το εσωτερικό του σπιτιού του "Big Brother" NEWS 24/7

Το "Big Brother" επιστρέφει στον ΣΚΑΙ για δεύτερη συνεχή χρονιά την Κυριακή (29/08). Το NEWS 24/7 βρέθηκε στο σπίτι του ριάλιτι, προτού οι 14 νέοι παίκτες "εισβάλουν" διεκδικώντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του “Big Brother” που θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής (29/08), στις 21:00 στον ΣΚΑΙ, «εγκαινιάζοντας» το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ο «βασιλιάς» τον ριάλιτι επιστρέφει ανανεωμένος, έχοντας στο «τιμόνι» της παρουσίασης τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα, αλλά και την Αφροδίτη Γραμμέλη που θα δώσει την δική της πινελιά στα lives των Παρασκευών, με τον εύστοχο σχολιασμό της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα οι παρουσιαστές του Big Brother 2 ΣΚΑΪ

Στην μεγάλη πρεμιέρα, οι δύο παρουσιαστές, που είναι ζευγάρι και στη ζωή, θα μας καλωσορίσουν στο πλατό του “Big Brother” και θα μας παρουσιάσουν έναν προς έναν τους παίκτες του φετινού ριάλιτι, ενώ καλεσμένη θα είναι η περσινή νικήτρια Άννα – Μαρία Ψυχαράκη.

Οι 14 νέοι παίκτες είναι έτοιμοι να «εισβάλουν» στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» και να ζήσουν την μοναδική εμπειρία της συγκατοίκησης, της αλληλεπίδρασης και της πρόκλησης μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, με χιλιάδες μάτια να παρακολουθούν το κάθε τους βήμα και κίνηση.

Οι παίκτες του Big Brother 2 ΣΚΑΙ

Πρόκειται για ανθρώπους με διαφορετικές προσωπικότητες και χαρακτήρες, με τον καθένα τους να «κουβαλά» το δικό του background, βιώματα και ιστορίες, οι οποίοι θα κληθούν να συμβιώσουν κάτω απ’ την ίδια στέγη, αλλά και να συνεργαστούν στις απαιτητικές εβδομαδιαίες αποστολές.

Σίγουρα, η προσαρμογή στις νέες συνθήκες θα είναι δύσκολη για όλους, αλλά οι πρώτες γνωριμίες και αντιδράσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια του παιχνιδιού, ενώ θα θέσουν τους βασικούς άξονες γύρω από την εξέλιξη των σχέσεων των συγκατοίκων μέσα στο σπίτι.

Το εσωτερικό του σπιτιού του "Big Brother" NEWS 24/7

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, το NEWS 24/7 μπήκε στο πολυτελές σπίτι του”Big Brother” και εξερεύνησε τους χώρους του, οι οποίοι έχουν αναβαθμιστεί καταλλήλως και έχουν προσαρμοστεί στη σύγχρονη εποχή στην οποία ανταποκρίνεται το ριάλιτι.

Ένας από τους χώρους που έχουν αναβαθμιστεί, είναι το γνωστό σε όλους μας “Captain’s Room”, το οποίο θα διεκδικούν οι παίκτες κάθε βδομάδα μέσα από διάφορες δοκιμασίες, αφού τα δελεαστικά προνόμιά του αποτελούν ένα μεγάλο κίνητρο για τον καθένα τους.

Το εσωτερικό του σπιτιού του "Big Brother" NEWS 24/7

Οι εκπλήξεις θα είναι και φέτος πολλές, όπως και οι ανατροπές, αλλάζοντας κάθε τόσο τις ισορροπίες του σπιτιού και αλλάζοντας νέους συσχετισμούς ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι διεκδικούν τον τίτλο του νικητή και το τεράστιο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Η μεγάλη έναρξη πλησιάζει και η αγωνία των τηλεθεατών είναι μεγάλη τόσο για τους συγκατοίκους που είναι έτοιμοι να συστηθούν μεταξύ τους αλλά και στο κοινό, όσο και για τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν από την πρώτη κιόλας μέρα στο δημοφιλές ριάλιτι.

Τέλος, σημειώνεται πως το ταξίδι του “Big Brother” αναμένεται να μετρήσει περισσότερες από 100 μέρες, ενώ το πρόγραμμα θα προβάλλεται σε καθημερινή βάση, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στα 21:00 στον ΣΚΑΙ και τις Παρασκευές θα πραγματοποιούνται τα lives.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα