Big Brother 2: Ο Κώστας ερωτεύτηκε παράφορα την Ελένη – “Δεν ξέρω τι έχω πάθει”

Big Brother 2: Ο Κώστας ερωτεύτηκε παράφορα την Ελένη – “Δεν ξέρω τι έχω πάθει”
Ο Κώστας Στυλιανάκης στο "Big Brother 2" Glomex

Ο Κρητικός παίκτης του "Big Brother 2" δήλωσε ερωτευμένος με την Ελένη Σπανού. Τα λόγια αγάπης, τα όνειρα και η εξομολόγηση στον "Μεγάλο Αδελφό".

Τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα έχουμε στο σπίτι του “Big Brother 2”, με τον Παναγιώτη Πέτσα να εκδηλώνει ήδη το ενδιαφέρον του προς την Ανχελίτα, και τον Κώστα Στυλιανάκη να δηλώνει ερωτευμένος με την Ελένη Σπανού.

Συγκεκριμένα, ο Κρητικός παίκτης του “Big Brother 2” συμπαραστάθηκε στην συμπαίκτριά του, όταν εκείνη ξέσπασε σε κλάματα, ενώ έπειτα της ανέφερε ότι την θεωρεί πολύ ωραία κοπέλα, δηλώνοντάς της χαρακτηριστικά:

“Είσαι κουκλάρα! Έχεις ωραίο σώμα, έχεις ωραίο χαμόγελο. Αλήθεια σου λέω. Όλα μ’ αρέσουν επάνω σου, είσαι ωραία κοπέλα. Εμένα άμα μου λέγανε, ποια θα ήταν η πρώτη κοπέλα που θα έκανα κάτι μέσα στο σπίτι, θα έλεγα εσένα! Εμένα μ’ αρέσουν οι απλές κοπέλες, σαν εσένα. Όχι με κοιλιακούς και να το παίζουν κάπως. Δεν θέλω να σε ξανακούσω να κάνεις δράματα! Μόλις ντύνεσαι και φτιάχνεσαι θα λες “Είμαι κουκλάρα”. Να πάρεις τα πάνω σου. Μόλις μπήκα πρώτη μέρα στο σπίτι, εγώ τρελάθηκα”

Ο Κώστας Στυλιανάκης εξομολογήθηκε τον έρωτά του στην Ελένη Σπανού και στον “Μεγάλο Αδελφό”, λέγοντάς του:

“Είμαι πάρα πολύ καλά. Θέλω να σας πω κάτι. Έχω ερωτευτεί πάρα πολύ την Ελένη. Μιλήσαμε και δεν ξέρεις πόσο πολύ την έχω ερωτευτεί. Αλήθεια σου λέω. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Έχω τρελαθεί. Αυτό το πράγμα δεν το έχω πάθει ποτέ μου με γυναίκα. Να την δω και να την ερωτευτώ αμέσως. Την έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Μετάλλαξη έπαθα; Δεν με νοιάζουν ούτε τα τατουάζ, ούτε τίποτα. Θέλω την Ελένη. Παναγία μου, δεν ξέρω τι έχω πάθει. Η μάνα μου θα τρελαθεί απ’ τη χαρά της. Άμα τη δει θα πει, να την πάρεις αυτή την κοπέλα. Θέλω σιγά σιγά να της δείξω ότι την θέλω, γιατί δεν θέλω να φάω χυλόπιτα. Ίσως βάλω την Γιώτα να της το πει στην αρχή και να δούμε”.

Στο μεταξύ, ο παίκτης μίλησε και στην φίλη του, Γιώτα Μυλωνά, αναφέροντάς της ότι θα μπορούσε να φανταστεί την Ελένη να ζει μαζί του στην Κρήτη, να παντρεύονται, να κάνουν παιδιά και να δουλεύουν στο καφενείο του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα