Big Brother 2: “Το κρεβάτι τους κουνιέται 2-3 φορές τη μέρα”

Big Brother 2: “Το κρεβάτι τους κουνιέται 2-3 φορές τη μέρα”
Παναγιώτης και Ανχελίτα στο Big Brother 2 Glomex

Οι παίκτες του "Big Brother 2" συζητούν για τον Παναγιώτη και την Ανχελίτα, οι οποίοι είναι και επίσημα ζευγάρι. Η αναφορά για σεξουαλικές επαφές μέσα στο σπίτι.

Η σχέση του Παναγιώτη και της Ανχελίτα μέσα στο σπίτι του “Big Brothert 2” είναι πλέον γεγονός, αφού οι δυο τους δηλώνουν ερωτευμένοι και δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους ούτε από τις κάμερες ούτε από τους συγκατοίκους τους.

Πριν από μερικές μέρες ο φακός του “έπιασε” να κάνουν μπάνιο μαζί, τα ερωτικά φιλιά δίνουν και παίρνουν μέσα στο σπίτι, ενώ το ζευγάρι έχει παραδεχτεί και στον “Μεγάλο Αδελφό” πως κάτι παθιασμένο συμβαίνει ανάμεσά τους.

Την ερωτική τους σχέση ήρθε να επιβεβαιώσουν η Σαμάνθα και ο Κωστής στο επεισόδιο της Δευτέρας (20/09), αφού δήλωσαν στην Μαίρη – η οποία δεν είχα καταλάβει κάτι – ότι το ζευγάρι έχει συχνές σεξουαλικές επαφές στο δωμάτιο.

“Εσείς περνάτε το ένα τρίτο. Τι εννοείς φιλάκια; Εγώ το είδα αυτό το “τίποτα άλλο” στο μπάνιο. Αυτό το “τίποτα άλλο” γίνεται ενώ κοιμάμαι δίπλα τους. Τις κουβέρτες τι τις έχουμε; Το κρεβάτι γιατί κουνιέται; 2-3 φορές τη μέρα σίγουρα”, ανέφερε η Σαμάνθα στη Μαίρη, η οποία είχε πει προηγουμένως ότι ελπίζει να μην δει “τίποτα άλλο” πέρα από φιλιά.

Πού ζεις; Τρεις φορές. Μπορεί και τέσσερις”, συμπλήρωσε ο Κωστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα