Big Brother: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Άννα-Μαρία και Σοφία – “Θα μιλήσεις εσύ για τη σχέση μου;”

Big Brother: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Άννα-Μαρία και Σοφία – “Θα μιλήσεις εσύ για τη σχέση μου;”
GLOMEX

Ανέβηκαν οι τόνοι για άλλη μία φορά στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε μία σπόντα που πέταξε η Άννα-Μαρία για τη σχέση της Σοφίας με τον Κεχαγιά.

Ξέφυγαν τα πράγματα για άλλη μία φορά στο σπίτι του Big Brother το βράδυ της Πέμπτης, με τη Σοφία να βγαίνει εκτός εαυτού όταν η Άννα-Μαρία της πέταξε μία σπόντα για τη σχέση της με τον Κεχαγιά.

“Έχεις βάλει όλο τον κόσμο να με ψηφίσει και δεν με ψηφίζεις εσύ. Αυτό είναι ύπουλο. Αμέσως μόλις βρεις μία αφορμή την παίρνεις και με χτυπάς. Εσύ που έκραζες εμένα και την Ραΐσα και μας έλεγες πως δεν έχουμε έρθει σε ριάλιτι αγάπης και τελικά ήσουν η πρώτη που έκανε σχέση”, ήταν η ατάκα που είπε η Αννα-Μαρία και στάθηκε ως αφορμή για να πυροδοτήσει την έκρηξη της Σοφίας.

“Εσύ θα μιλήσεις για τη σχέση τη δική μου; Τι σε νοιάζει ρε μ@λακα τι κάνω εγώ; Ζηλεύεις; Άντε ρε βούλωσε το στόμα σου. Που θα μου πεις εσύ εμένα”, είπε η Σοφία σε έξαλλη κατάσταση με την Άννα-Μαρία να την αποκαλεί “αθυρόστομη”.

Για να ηρεμήσει κάπως την κατάσταση ο Ζακ σηκώθηκε και κάθισε ανάμεσά τους, μία κίνηση που εξόργησε ακόμα περισσότερο τη Σοφία, η οποία ακούστηκε να λέει: “Ζακ αυτά τα ύπουλα, τα υποχθόνια να τα κάνεις αλλού”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα