Big Brother: Ένταση μεταξύ Άννα Μαρίας και Σοφίας – “Δεν ασχολούμαι άλλο”

Big Brother: Ένταση μεταξύ Άννα Μαρίας και Σοφίας – “Δεν ασχολούμαι άλλο”
Σοφία Δανέζη και Άννα Μαρία Glomex

Καβγάς με επίκεντρο την τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη στο σπίτι του "Big Brother". Τα παράπονα της Άννα Μαρίας στον "Μεγάλο Αδελφό".

Οι πρώτες εντάσεις ξεκίνησαν στο σπίτι του “Big Brother” και ήδη από το δεύτερο επεισόδιο οι παίκτες και οι παίκτριες ήρθαν σε ρήξη μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τρίτης (01/09) στον ΣΚΑΙ είδαμε να δημιουργείται ένταση ανάμεσα στη Σοφία και τη Ραΐσα, ενώ η Άννα – Μαρία προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και εν τέλει βρέθηκε να τσακώνεται η ίδια με τη Σοφία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία μαγείρευε μαζί με την Άννα – Μαρία και η Ραΐσα τους δήλωσε πως δεν τρώει κρέας. Τότε, η Σοφία γύρισε και της είπε “αύριο θα μαγειρέψεις εσύ”, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παρεξήγηση.

Η Ραΐσα σχολίασε το περίεργο ύφος της Σοφίας, ενώ η Άννα – Μαρία μπήκε στη μέση για να εξηγήσει στην πρώτη πως είναι ο χαρακτήρας της Σοφίας τέτοιος, που εύκολα παρεξηγείται ο τρόπος που μιλάει.

Τότε, και ενώ η Ραΐσα είχε φύγει, η Σοφία τα έβαλε με την Άννα – Μαρία, λέγοντάς της: “Όταν έρχεσαι και μιλάς απότομα, τότε θα μιλάω κι εγώ απότομα. Τελειώσαμε! Από κει και πέρα δεν κάνω άλλη συζήτηση”.

Δεν ασχολούμαι άλλο με μαλ…ς! Με βάζεις στον τοίχο και λες ότι μιλάω άσχημα! Να, τώρα μιλάω άσχημα!”, πρόσθεσε η Σοφία, ενώ η Άννα – Μαρία προσπαθούσε μάταια να της εξηγήσει πως ήθελε μόνο να βοηθήσει.

Έπειτα, η Άννα – Μαρία μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας με τον “Μεγάλο Αδελφό” και εξέφρασε τα παράπονά της για τη Σοφία, σχολιάζοντας τι την ενοχλεί στον χαρακτήρα της.

“Ακούω συνέχεια το όνομά της: Σοφία, Σοφία, Σοφία. Και συνέχεια ακούω: Εγώ, Εγώ, Εγώ. Δεν είναι ωραίο να λες στον άλλον τι να κάνει. Λέει σε όλους: “κάνε αυτό”. Δεν είναι ωραίο. Εμένα με πειράζει”, ανέφερε.

Όπως είπε, έχει σκοπό να της μιλήσει, αλλά αργότερα, όταν πια θα έχουν μάθει καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα