Big Brother: Καυγάς ανάμεσα σε Σοφία, Αφροδίτη και Χριστίνα για το “πηγαινέλα”

Big Brother: Καυγάς ανάμεσα σε Σοφία, Αφροδίτη και Χριστίνα για το “πηγαινέλα”

Αφορμή για τον τσακωμό αποτέλεσε η "αλλαγή στρατοπέδου" που καταλόγησαν στη Σοφία οι άλλες δύο παίκτριες.

«Άναψαν τα αίματα» στο σπίτι του Big Brother. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 14/9 το ενδιαφέρον μονοπώλησε ο καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα στην Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, τη Σοφία Δανέζη και τη Χριστίνα Ορφανίδου. Αφορμή για τον τσακωμό αποτέλεσε η “αλλαγή στρατοπέδου” που καταλόγησαν στη Σοφία οι άλλες δύο παίκτριες.

Ειδικότερα, στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού έχουν σχηματιστεί δύο στρατόπεδα: Αυτό του πρώην αντιδήμαρχου Χρήστου Μακρίδη, της Ράνιας Καραγιάννη και των παικτών που εκφράζουν πιο συντηρητικές αντιλήψεις και το δεύτερο που διαφωνούν με τις απόψεις αυτές. Στο Live της Παρασκευής η Σοφία έδειξε να συγκινείται στο άκουσμα της κόρης του Χρήστου, ενώ σε άλλη στιγμή η Σοφία πήγε να κάνει παρέα με την πρώτη “κλίκα” όταν τη φώναξαν. Οι συμπαίκτριές της ερμήνευσαν τα παραπάνω ως αλλαγή της στάσης της. Το χαρακτήρισαν μάλιστα ως “πηγαινέλα”.

Τα αρνητικά σχόλια μετέφερε στη Σοφία ο Νικόλας Παπαπαύλου και εκείνη θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τις άλλες δύο γυναίκες. Αρνήθηκε τα όσα της καταλόγισαν, οι εντάσεις ανέβηκαν και κάπως έτσι δεν άργησε να γίνει το «μπαμ» και να εξαγριωθεί η Σοφία. «Φωνάζεις πολύ και δεν είμαι καλά τώρα. Τώρα δεν είμαι καλά. Δεν θα μου πει κανένας τι να κάνω» είπε στην Αφροδίτη σε θυμωμένο τόνο.

Η Αφροδίτη μάλιστα μίλησε για όλα όσα λέγονται από την αντίπαλη κλίκα σε βάρος της και μάλιστα ανέφερε ότι ο πρώην αντιδήμαρχος την έχει χαρακτηρήσει εμμέσως πλην σαφώς ως π……..κι”. Τον ίδιο χαρακτηρισμό αποδίδει, σύμφωνα με την ίδια, και σε όλες όσες κάνουν παρέα μαζί της.

Δείτε τον καυγά στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα