Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Ραμόνα – Τι είπε για τα ζώα και τη μαμά της

Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Ραμόνα – Τι είπε για τα ζώα και τη μαμά της
Η Ραμόνα από το "Big Brother" Glomex

Σε κλάματα ξέσπασε η Ραμόνα όταν ο "Big Brother" την κάλεσε στο δωμάτια επικοινωνίας. Το βίντεο με τα κατοικίδιά της και η εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας της.

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Ραμόνα στο επεισόδιο της Πέμπτης (24/09) στο “Big Brother”, μιλώντας για τα κατοικίδιά της και την απώλεια της μητέρας της.

Συγκεκριμένα, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε την παίκτρια στο δωμάτιο επικοινωνίας και της έδειξε ένα βίντεο με τα ζώα της, το οποίο την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Έπειτα, η Ραμόνα αναφέρθηκε στον χαμό της μητέρας της πριν από 12 χρόνια και εξέφρασε την τεράστια αγάπη που της είχε και το πόσο της λείπει, με δάκρυα στα μάτια.

“Είμαι λίγο στεναχωρημένη αλλά και χαρούμενη ταυτόχρονα που τα είδα. Είναι οι αληθινοί μου φίλοι. Τα φιλαράκια μου. Ένα πράγμα που εκτιμώ πάρα πολύ στα ζώα είναι ότι θα πάρουν το χρόνο τους για να σου δείξουν την αγάπη αλλά, όταν το κάνουν, το κάνουν. Τέλος. Αληθινή αγάπη. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω φίλους, έχω, αλλά εντάξει. Σίγουρα δεν έχω την μαμά μου, που έφυγε πριν σχεδόν 12 χρόνια. Στα 49 της. Ήμουν αρκετά ώριμη, είχα ήδη ξεκινήσει να είμαι ανεξάρτητη και να βοηθάω, να στηρίζω αλλά σίγουρα είναι δύσκολο. Ήθελα περισσότερο χρόνο αλλά νομίζω ότι ξέρει τα πάντα για μένα. Η καλύτερη συμβουλή που μου έχει δώσει η μαμά μου ήταν να ανοίξω τα φτερά μου και να ζήσω τη ζωή έτσι όπως θέλω. Και αυτό κάνω. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρω και ένιωσα ότι με αγαπούσε αληθινά, με νοιαζόταν αληθινά και ήταν δίπλα μου να με στηρίξει σε όλα. Έχω αγάπη κι απ΄ τα ζωάκια μου, αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αυτά τα δύο. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τίποτα με τη μαμά σου. Τίποτα”, ανέφερε η παίκτρια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα