Big Brother: Ποιος αποχώρησε – Ποιος είναι ο νέος παίκτης που μπήκε στο σπίτι

Big Brother: Ποιος αποχώρησε – Ποιος είναι ο νέος παίκτης που μπήκε στο σπίτι
Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Big Brother Glomex

Αποχώρηση και νέα είσοδος στο "Big Brother". Βασιλική Χάνου, Άννα - Μαρία Ψυχαράκη και Χρήστος Μακρίδης ήταν υποψήφιοι. Ποιος είναι ο Νίκος Ζέκος.

Μία ακόμη αποχώρηση σημειώθηκε στο “Big Brother” στο live της Παρασκευής (11/09) στον ΣΚΑΙ, ενώ ένας νέος παίκτης μπήκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Συγκεκριμένα, προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν ο Χρήστος Μακρίδης, η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη και η Βασιλική Χάνου, η παίκτρια που μπήκε την προηγούμενη βδομάδα στο ριάλιτι.

Υπενθυμίζεται πως υποψήφια ήταν και η Ράνια Καραγιάννη, η οποία “έσωσε” τον εαυτό της με το πράσινο περιβραχιόνιο και, έτσι, η Βασιλική ήταν η επόμενη προς αποχώρηση.

Το τηλεοπτικό κοινό εν τέλει ψήφισε και αποφάσισε να αποχωρήσει η Βασιλική Χάνου.

Όσο για τον καινούργιο παίκτη που μπήκε στο ριάλιτι, ονομάζεται Νίκος Ζέκος, είναι κτηνοτρόφος από το Κιλκίς, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδάκια.

“Δήλωσα συμμετοχή στο Big Brother για να βοηθήσω την οικογένεια μου. Μου αρέσει να είμαι ειλικρινής και ευθύς. Δεν μπορώ να κάνω παρέα με τους ψεύτες, τους υποκριτές και αυτούς νομίζουν ότι κάποιοι είναι. Αν κερδίσω το χρηματικό έπαθλο θα ήθελα να αγοράσω ένα σπίτι για την οικογένεια μου για να ζήσουμε λίγο καλύτερα. Τα παιδιά μου είναι για μένα τα πάντα και προσπαθώ να μην τους λείψει τίποτα”, δήλωσε στο εισαγωγικό του μήνυμα, ενώ μένει να δούμε πώς θα ενσωματωθεί στο σπίτι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα