Big Brother: Συγκλόνισε ο Βλαδίμηρος – “Αποδράσαμε μια μέρα που έλειπε ο πατέρας μου”

Big Brother: Συγκλόνισε ο Βλαδίμηρος – “Αποδράσαμε μια μέρα που έλειπε ο πατέρας μου”
Ο Βλαδίμηρος Νικόλα στο "Big Brother" Glomex

Σε κλάματα ξέσπασε ο Κύπριος παίκτης του "Big Brother" αναφερόμενος στην κακοποίηση από τον πατέρα του, στη δολοφονία του αδελφού του και στις δυσκολίες που πέρασε.

“Λύγισε” ο Βλαδίμηρος Νικόλα στο “Big Brother” μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη δολοφονία του αδελφού του και τον θάνατο του πατέρα του. Ο Κύπριος παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΙ προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν του. Αναφέρθηκε στην κακοποίηση που έζησε τόσο στο οικογενειακό όσο και στο σχολικό του περιβάλλον, στη φτώχεια που πέρασε, στη βόμβα που σκότωσε τον αδελφό του και στην στροφή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή του.

Γεννήθηκα το 1998 στη Λεμεσό και έμενα μαζί με την μητέρα και τον πατέρα μου σε κάτι που δεν ήταν ακριβώς σπίτι, αλλά μια ταβέρνα. Εκεί, ο πατέρας μου είχε ουσιαστικά την μάνα μου σαν υπηρέτρια, σα δούλα. Είχα δει αρκετή κακοποίηση προς εμένα και στην μητέρα μου, μας μείωνε, συνήθως μας κλείδωνε σπίτι και θα πήγαινε έξω, θα έπαιζε χαρτιά, θα πήγαινε με άλλες γυναίκες. Το 2006 αποδράσαμε από την ταβέρνα, μια ημέρα που η μάνα δεν άντεχε άλλο και το σκάσαμε από το σπίτι, ενώ ο πατέρας μου έλειπε. Ήταν η πρώτη ημέρα που ένιωσα πραγματική φτώχεια μέχρι πείνας, επειδή δεν είχαμε απολύτως τίποτα. Εκείνες οι ημέρες μπορώ να πω ήταν από τις χειρότερες ημέρες της ζωής μου, επειδή έβλεπα τη μάνα μου που έκλαιγε κάθε νύχτα, επειδή δεν ήξερε τι μπορούσε να κάνει, επειδή το φαΐ ήταν ελάχιστο, ως καθόλου. Προσπαθούσε να βρει μια δουλειά η μητέρα μου, οπότε οι επόμενοι μήνες ήταν οι πιο καθοριστικοί μήνες της ζωής μου”, ανέφερε ο Βλαδίμηρος για τα παιδικά του χρόνια.

Αναφερόμενος στο bullying που δέχτηκε στο σχολείο, είπε: “Το 2007 ενώ ήμουν στο δημοτικό είχαμε μια λογομαχία με ένα συμμαθητή μου. Τα περισσότερα παιδιά είχαν εκεί παρέες, κλίκες οπότε λίγο πολύ ήμουν μόνος μου. Μια ημέρα είχα μια λογομαχία, ούτε καν έντονη απλά μου είπε για να με κοροϊδέψει και του είπα κάτι πίσω και αυτό που έκανε ήταν να φέρει τον αδελφό του που ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερος, ο οποίος είχε παρέα αρκετά άτομα, σίγουρα πάνω από πέντε. Αυτό που έκαναν ήταν να με πιάσουν να με ρίξουν κάτω, να με κλωτσάνε και για την επόμενη εβδομάδα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχαν προκύψει κάτι ζημιές στα πλευρά μου, στον θώρακά μου”.

Μίλησε, επίσης, για τη δολοφονία του αδελφού του, αναφέροντας: “Το 2008 ήταν η χρονιά που είχε δολοφονηθεί ο αδελφός μου. Ήταν μπλεγμένος σε κάποια πράγματα και χρωστούσε λεφτά, οπότε και τον δολοφονήσανε. Ενώ βρισκόταν σε ένα μαγαζί, όταν βγήκε έξω και πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του μέσα στο αυτοκίνητό του ήταν τοποθετημένη μια βόμβα, η οποία μόλις μπήκε μέσα εξερράγη. Με τον αδελφό μου είχαμε τις καλύτερες σχέσεις από τα 4 αδέλφια που έχω από τον πρώτο γάμο του πατέρα μου και εγώ ήμουν σε ένα σημείο που κάθε μέρα ζούσα με τη σκέψη αν θα με απαγάγουν σήμερα και αν θα ζητήσουν λύτρα για αυτά που δεν είχε να πληρώσει και αν θα με σκοτώσουν εμένα. Κοιμόμουν και ξυπνούσα με αυτόν το φόβο”.

Πριν περίπου ενάμισι χρόνο, η τελευταία επαφή που είχα με τον πατέρα μου ήταν ένα τηλεφώνημα. Σε αυτό το τηλεφώνημα του είχα πει όσα απάνθρωπα είχε κάνει και όσα αισθανόμουν για εκείνον. Τον είχα ρωτήσει γιατί μικρό με έλεγε άχρηστο, του είχα πει ότι δεν θα τον συγχωρούσα ποτέ ως πατέρα μου. Τη στιγμή που έμαθα πως πέθανε δεν ένιωσα απολύτως κανένα συναίσθημα. Απολύτως τίποτα. Το απόλυτο κενό”, δήλωσε για τον πατέρα του.

Το 2016 ήμουν στο στρατό και δεν ένιωθα καλά με αυτό που ήμουν. Ήμουν 104 κιλά, ξεκίνησα μόνος μου να γυμνάζομαι και μέσα στους επόμενους 6 μήνες κατάφερα να χάσω 32 κιλά”, είπε ο Βλαδίμηρος Νικόλα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα