Χαμός με το “ειδύλλιο” Χατζηφωτίου – Χριστοπούλου: Τελικά τα είχαν ή όχι;

Χαμός με το “ειδύλλιο” Χατζηφωτίου – Χριστοπούλου: Τελικά τα είχαν ή όχι;

Φωτιές στα πάνελ και τα τηλεπαράθυρα άναψε ο Ζάχος Χατζηφωτίου μιλώντας για τη σχέση που τον συνδέει με την coach του GNTM. Τα "πρωινάδικα" της ελληνικής TV ανέλαβαν να ρίξουν φως στην υπόθεση και να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους για το φημολογούμενο ειδύλλιο. Τελικά ήταν αλήθεια ή ένας ακόμη αστικός μύθος;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζάχος Χατζηφωτίου ταράζει τα νερά της ελληνικής σόου μπίζνες, μιλώντας για τους πρωταγωνιστές της και αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν. Ο αιώνιος bon viveur φέρεται να δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Τι Λέει;” ότι στο παρελθόν διατηρούσε σχέση επί επτά χρόνια με την coach του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου. Η δήλωση, όπως ήταν επόμενο προκάλεσε μεγάλο ντόρο και έδωσε “τροφή” στις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης για ενδελεχή ανάλυση της “καυτής” αποκάλυψης.

Η διάψευση της όμορφης Έλενας

Πρωί πρωί, με…. τηλεφωνική παρέμβαση στο “Πρωινό”, η ίδια η Έλενα Χριστοπούλου πήρε την κατάσταση στα χέρια της διαψεύδοντας τα πάντα. Είπε ότι τον γνωρίζει χρόνια, ότι τον αγαπά πολύ, αλλά και ότι… δεν θα υπήρχε περίπτωση να υπήρξαν μαζί γιατί της πέφτει πολύ μεγάλος.

Τι ακριβώς είπε; “Αφενός είμαι ωραία, αφετέρου δεν μπορώ να ράψω ούτε κουμπί, θέλω να το τονίσω αυτό. Γελάω, τι να κάνω; Τον Ζάχο τον αγαπώ, με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου, είναι ο άνθρωπος που λατρεύω. Σχέση δεν είχαμε ποτέ, θα ήθελα αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον. Μου πέφτει λίγο μικρός. Με έχει βοηθήσεις στις επιλογές μ,ου πάρα πολύ, στον γάμο μου ήταν εκεί, στο νοσοκομείο ήταν δίπλα μου, πάντα ήταν εκεί… Έχω ζήσει όλες τις μεγάλες του σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί εγώ δεν είμαι μεγαλύτερη να κάνω σχέση μαζί του. Αυτά που είπε, τα είπε. Αύριο μπορεί να πει κάτι άλλο, αλλά είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρονών κι εγώ τον αγαπώ. Εκείνος μου έχει μάθει ότι μέσα από το χιούμορ ξεπερνάμε τα πάντα. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς. να μου δείξουν τις φωτογραφίες, να μου δείξουν και που μέναμε αλλά δεν θέλω να μπω σε πόλεμο φαντασμάτων. Ο Ζάχος είναι στη ζωή μου τα τελευταία 24 χρόνια, ξέρει τους γονείς μου, είναι αυτός. Αν ήταν κάτι άλλο θα ήμουν η πρώτη που θα το έλεγα”, είπε η όμορφη coach.

Και… αποτελείωσε το πάνελ της Φαίης Σκορδά με την απίστευτη ατάκα: “Τώρα είμαστε μαζί και πίνουμε γαλλικό καφέ”.


Φταίνε πάλι… οι δημοσιογράφοι

Τη σκυτάλη πήρε ο ίδιος ο Ζάχος Χατζηφωτίου, που μιλώντας στη “Φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ” και στους Κρ. Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου είπε ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύθηκαν, ρίχνοντας το φταίξιμο “σε κάποιους κακοήθεις” που το έκαναν… ανατολικό ζήτημα!

Όπως ανέφερε: “«Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλλουν το τι λέει ένας άνθρωπος. Εκείνη την ώρα που δίνεις μια συνέντευξη λες πολλά και σου φεύγουν και πράγματα. Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε ήταν ότι μέναμε στην Κηφισιά. Μα δεν ήταν ότι μέναμε μόνοι. Η έκφραση μέναμε πάει να πει ότι είμαστε φίλοι. Πρέπει να πούμε τι κάναμε; Είναι ντροπή. Είναι φίλη μου 20 χρόνια η Έλενα. Είναι ντροπή.Το έχουν κάνει ανατολικό θέμα. Είκοσι χρονών ήταν όταν γνωριστήκαμε… ε όχι, δεν πάμε και με ανήλικα! Δεν είχα τίποτα με την κυρία Χριστοπούλου. Τέρμα. Είχαμε, έχουμε και θα έχουμε φιλική σχέση… Δεν θα αλλάξουμε επειδή κάποιοι κακοήθεις βρέθηκαν να παραφράσουν τις δηλώσεις μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα