Chart Show: “Λύγισε” η Δέσποινα Βανδή με τη συγκλονιστική ερμηνεία της Σοφίας Βόσσου

Chart Show: “Λύγισε” η Δέσποινα Βανδή με τη συγκλονιστική ερμηνεία της Σοφίας Βόσσου
Η Δέσποινα Βανδή αγκαλιάζει τη Σοφία Βόσσου Glomex

Η Σοφία Βόσσου ερμήνευσε το "Για το καλό μου" στο Chart Show και συγκίνησε τους πάντες. Δάκρυσε η Δέσποινα Βανδή, χειροκροτούσε όρθιος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στο πλατό του “Chart Show” με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή βρέθηκε καλεσμένη η Σοφία Βόσσου, η οποία ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της.

Εκτός από τα δικά της τραγούδια, η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευσε και το πολύ γνωστό “Για το καλό μου” του Γιάννη Μηλιώκα, καταφέρνοντας να συγκλονίσει τους πάντες.

Η εκτέλεσή της συγκίνησε τόσο τη Δέσποινα Βανδή όσο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ήταν, επίσης, καλεσμένος.

Στο τέλος της ερμηνείας της, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής και πρώην σύζυγός της χειροκροτούσε όρθιος, ενώ η Δέσποινα Βανδή δάκρυσε και έτρεξε να αγκαλιάσει τη Σοφία Βόσσου.

“Σοφία, μπράβο σου! Είσαι υπέροχη! Με συγκίνησες πραγματικά… Σ’ ευχαριστούμε για αυτή την ερμηνεία. Είσαι υπέροχη και σ’ ευχαριστούμε για αυτή την στιγμή που μας χάρισες σε αυτό το σπουδαίο τραγούδι! Ήσουν καταπληκτική Σοφία μου”, είπε η Δέσποινα Βανδή.

“Παιδιά, δεν ξέρω, συγκινήθηκα πάρα πολύ. Τώρα σε καταλαβαίνω Ανδρέα μου, άμα σου έκανε τέτοια”, συμπλήρωσε, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η συγκλονιστική ερμηνεία της Σοφίας Βόσσου

Η συγκίνηση της Βανδή και του Μικρούτσικου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα