Chase: To «Γεράκι» αποκάλυψε πόσα χρήματα έχει βγάλει από τηλεπαιχνίδια

Διαβάζεται σε 2'
Chase: To «Γεράκι» αποκάλυψε πόσα χρήματα έχει βγάλει από τηλεπαιχνίδια
Ο Πάνος Δημάκης, το «Γεράκι» του Chase. ΜΕGA

Tο ασύλληπτο ποσό που έχει «βγάλει» από τηλεπαιχνίδια ο Πάνος Δημάκης, πριν γίνει το «Γεράκι» του Chase.

Ο Πάνος Δημάκης είναι γνωστός πια, ως το «Γεράκι» στο Chase, παιχνίδι γνώσεων του MEGA . Πριν αξιοποιήσει τις ικανότητες του κατ’ αυτόν τον τρόπο, εμφανιζόταν ως παίκτης σε ανάλογες τηλεοπτικές παραγωγές.

Όπως είπε στην εκπομπή The 2night Show του ΑΝΤ1. με τον Βαγγέλη Αρναούτογλου είχε παίξει σε «9 ή 10 τηλεπαιχνίδια γνώσεων. Δεν πήγα ποτέ σε τύχης. Τα σέβομαι, αλλά ήθελα πάντα να διαγωνίζομαι σε γνώσεις».

Πήρε σε όλα ποσά; «Νομίζω δεν έχω πάρει σε δύο. Ξεκίνησα πριν πολλά χρόνια, με τον Εκατομμυριούχο του Σπύρου Παπαδόπουλου, αλλά δεν κατάφερα να καθίσω στην καρέκλα. Το έκανα μετά πολλά χρόνια, επί Αθερίδη και πήρα ένα μικρό ποσό. Ήταν 3.500 ευρώ».

Μετά πήγε στο Θησαυροφυλάκιο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Την πρώτη φορά πήρα 30.000 ευρώ και μετά 15.000 -μπορούσες να πας και δεύτερη χρονιά. Έπαιξα συνολικά σε 11 επεισόδια. Σε 16 επεισόδια είχα παίξει σε ένα άλλο παιχνίδι με την Χρήστο Φερεντίνο που δεν είχε γίνει πολύ γνωστό. Λεγόταν Οι Κληρονόμοι. Πήρα 30.000 ευρώ».

Το προτελευταίο, πριν το Chase ήταν το Still Standing, που παρουσίαζε πάλι η Μαρία Μπεκατώρου -παρουσιάστρια του Chase. «Ήμουν ο δεύτερος που πήρε τα 30.000».

Συνολικά, έχει ‘βγάλει’ 190.000 ευρώ από τα τηλεπαιχνίδια.

«Σε θέλουν σαν παίκτη ή σε φοβούνται;» τον ρώτησε ο Αρναούτογλου. «Νομίζω με ήθελαν. Κάποιες φορές με είχαν πάρει χωρίς να κάνω αίτηση, αλλά διήλθα των τεστ γνώσεων που προηγούνται πριν την επιλογή. Σε δυο περιπτώσεις ωστόσο, δεν χρειάστηκε να δηλώσω συμμετοχή. Με ήθελαν γιατί νομίζω έκανα καλό παιχνίδι -δεν ήμουν αγχωμένος.

Θυμάμαι μόνο μια φορά, το «Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο» με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Είχα πάρει 50.000 ευρώ. Πέρασα το τεστ, ήταν να παίξω εγώ απέναντι στα παιδάκια. Μου είπαν «έχεις γνώσεις και κάνεις και παιχνίδι. Αλλά δείχνε και κάτι. Για παράδειγμα, όταν μπεις στο στούντιο, να είσαι πιο κεφάτος. Όχι περπατώντας. Μπες σχεδόν τρέχοντας». Είχαν συμπληρώσει και ότι αν είμαι πολύ ήσυχος, μπορεί να μην έπαιζαν το επεισόδιο.

Όπως περίμενα λοιπόν, να μπω στο πλατό, έτρεχα και έκανα ότι χαιρετούσα» σαν προθέρμανση. «Σκεφτόμουν θα με δει κανένας τεχνικός και θα πιστεύει πως έχω τρελαθεί».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα