Χρήστος Πλαΐνης: “Ο Τόλιας θαυμάζει τη Μυρσίνη, έρχονται αλλαγές στις Άγριες Μέλισσες”

Χρήστος Πλαΐνης: “Ο Τόλιας θαυμάζει τη Μυρσίνη, έρχονται αλλαγές στις Άγριες Μέλισσες”
Ο Χρήστος Πλαΐνης στο Πρωινό ΑΝΤ1

Ο ηθοποιός Χρήστος Πλαΐνης, που υποδύεται τον κοινοτάρχη στην κορυφαία σειρά "Άγριες Μέλισσες", μίλησε στο Πρωινό για τη σειρά και τον ρόλο του, ενώ αποκάλυψε πως έρχονται σημαντικές εξελίξεις.

Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Πλαΐνης που υποδύεται τον Περικλή Τόλια που είναι κοινοτάρχης στο χωριό “Διαφάνι”, τον χώρο όπου διαδραματίζεται η κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες“, έδωσε μίλησε στο “Πρωινό” για τη συμμετοχή του και τον ρόλο του.

“Η έννοια καλός και κακός είναι λίγο περίεργη” είπε ο ηθοποιός στην αρχή της συνέντευξής του, για τον “κακό” χαρακτήρα του Περικλή Τόλια που υποδύεται.

Για τον ρόλο του, ο ηθοποιός είπε:

“Δεν θέλω ακριβώς να εξοντώσω τις τρεις αδερφές. Επιμένω και πιστεύω ότι για το καλό του χωριού, πρέπει να γίνει η βιομηχανική ζώνη. Το θεωρώ πολύ δίκαιο, από τη στιγμή που κι άλλοι συγχωριανοί θα επωφεληθούν από αυτό. Είναι αυτά που θέλει ο Δούκας, αλλά που πιστεύω εγώ. Ότι πρέπει να γίνει αυτό το σχέδιο. Ακολουθώ κάποιες εντολές, οι οποίες πιστεύω ότι είναι για το καλό του τόπου. Διαφωνώ με τον τρόπο που θέλει να γίνουν ο Δούκας”.


Μάλιστα, ο Χρήστος Πλαΐνης πρόσθεσε για τον ρόλο του:

“Τον δικαιολογώ γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αν δεν τον αγαπήσω δεν μπορώ να το κάνω. Αυτό ισχύει πάντα στους ηθοποιούς και στους ρόλους που κάνουν. Πρέπει να βρεις και τα θετικά ή τους λόγους που κάνουν κάποια πράγματα”.

Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνέχεια της σειράς, λέγοντας:

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη συμπάθεια και ένας θαυμασμός ως προς τη Μυρσίνη, ως προς την καταγωγή της και γενικότερα ως προς την ύπαρξή της στο χωριό. Μέχρι εδώ μπορώ να σου πω! Έρχονται εξελίξεις και μεγάλες αλλαγές. Πολύ σημαντικές και στη ζωή του Τόλια και στη ζωή πολλών”.

Τι θα δούμε απόψε


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα