Χρύσα Μιχαλοπούλου: Πώς παραδέχτηκε έμμεσα τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Πώς παραδέχτηκε έμμεσα τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η ηθοποιός, ως καλεσμένη της late night εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, απέφυγε να μιλήσει για τη σχέση της με το διάσημο σεφ, όμως με μια έξυπνη αναφορά, την επιβεβαίωσε.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, στον απόηχο της επιτυχίας της σειράς ‘Άγριες Μέλισσες‘, βρέθηκε στο late night talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκεί όπου εκτός της τηλεοπτικής επικαιρότητας, δέχθηκε ερωτήσεις και για την – φημολογούμενη – σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η ηθοποιός απέφυγε να μιλήσει δημόσια για τον γνωστό σεφ, όμως εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχτηκε πως κάτι όμορφο υπάρχει ανάμεσα τους.

Χρύσα Μιχαλοπούλου – “Ε, δεν περνάει ο έρωτάς μου από το στομάχι;”

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 όταν εκείνος θέλησε να την πειράξει λέγοντας πως «φημολογείται ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι», η Χρύσα Μιχαλοπούλου σημείωσε με χαμόγελο πως «ε δεν περνάει ο έρωτας μου από το στομάχι; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά! Μαγειρεύω φανταστικά».

Στη συνέχεια η νεαρή ηθοποιός ανέφερε πως κάνει εκπομπή στο «πειρατικό, ιντερνετικό ραδιόφωνο» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. «Αυτός ήταν εκεί και εγώ μπήκα. Κάνει μια εκπομπή που δεν έχει σχέση με την μαγειρική» συμπλήρωσε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα