Δείτε το πρώτο επίσημο trailer για την επιστροφή του Beverly Hills 90210

Δείτε το πρώτο επίσημο trailer για την επιστροφή του Beverly Hills 90210
Το καστ του Beverly Hills 90210 σε φωτογράφηση για το reboot Το καστ του Beverly Hills 90210 σε φωτογράφηση για το reboot

Μπράντον, Μπρέντα, Κέλι, Ντόνα, Ντέιβιντ, Στιβ και Άντρια μας δίνουν μια πρώτη γεύση από το reunion του "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς. Πιο ώριμοι από ότι τους είχαμε συνηθίσει, αδυνατούν να αντισταθούν στις νότες μιας πολύ γνώριμης μελωδίας. Εσείς;

Το πρώτο επίσημο trailer από την “επιστροφή” της θρυλικής νεανικής σειράς των 90’s “Beverly Hills 90210” είναι εδώ και έχει τρελάνει από τη στιγμή που παρουσιάστηκε τα social media.

Στο βίντεο βλέπουμε όλους τους παλιούς γνώριμους, ώριμους πλέον στα… “40φεύγα” τους, να ξεκινούν την μέρα τους στο Μπέβερλι Χιλς του σήμερα. Ο Τζέισον Πρίστλεϊ (Μπράντον), η Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα), η Τζένι Γκαρθ (Κέλι), η Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα), ο Μπράιαν Όστιν Γκριν (Ντέιβιντ), ο Ίαν Ζίρινγκ (Στιβ) και η Γκάμπριελ Καρτέρις (Άντρια), έχουν μόλις ξυπνήσει και ετοιμάζονται για να φύγουν από τα σπίτια τους και να πάει ο καθένα στη δουλειά του. Το σύμπαν όμως μοιάζει να… συνωμοτεί και όλοι ακούν την εισαγωγή από μια πολύ γνώριμη μελωδία να παίρνει σάρκα και οστά μέσα από καθημερινά αντικείμενα, είτε πρόκειται για το ξυπνητήρι, είτε για το συναγερμό του αυτοκινήτου… Μια μελωδία που όλοι αναγνωρίζουν, με ένα χαμόγελο να σχηματίζεται στα χείλη τους.

Η νέα σειρά, ένα reboot επί της ουσίας κατά την ορολογία της σύγχρονης εποχής, θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα προβληθεί αυτή τη φορά από το δίκτυο Fox, αρχής γενομένης από τις 7 Αυγούστου.

Μυστήριο καλύπτει τις “συνθήκες επαναφοράς”, αν δηλαδή πρόκειται να δούμε μια συνέχεια της ιστορίας, ή τους ανθρώπους πίσω από τους χαρακτήρες της σειράς. Σε κάθε περίπτωση, είναι το πιο πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό reboot για το 2019, ενώ όλοι αναμένουν να δουν πως θα χειριστούν οι σεναριογράφοι τον αιφνίδιο θάνατο του Λουκ Πέρι (Ντίλαν) από εγκεφαλικό τον περασμένο Μάρτιο.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα