Δημήτρης Μαμιός: “Ένιωθα τη σχέση με τον πατέρα μου σαν ένα κιβώτιο με αλυσίδες”

Δημήτρης Μαμιός: “Ένιωθα τη σχέση με τον πατέρα μου σαν ένα κιβώτιο με αλυσίδες”
Δημήτρης Μαμιός Glomex

Ο Μύρωνας από τον "Σασμό" μίλησε για τον πατέρα του και την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει, τονίζοντας πως θα έπρεπε να κάνει άνθρωπος στη ζωή του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Δημήτρης Μαμιός, ο οποίος παίζει φέτος στην επιτυχημένη σειρά “Σασμός” του Alpha, όπου υποδύεται τον Μύρωνα.

Με πατέρα καπετάνιο, θυμήθηκε τα καλοκαίρια που δούλευε ως ναύτης στο πλευρό του, αλλά και την έλλειψή του, που αντιλαμβανόταν όσο μεγάλωνε και δεν τον είχε κοντά του, ενώ μίλησε για το πώς βίωσε τον χωρισμό των γονιών του και την ψυχοθεραπεία που έκανε.

“Μετά το αντιλαμβάνεσαι. Είχα σίγουρα ένα θυμό μέσα μου, που δεν τον εκδήλωνα. Ένιωθα την σχέση με τον πατέρα μου σαν ένα κιβώτιο με αλυσίδες, που το είχα κλείσει κάπου μακριά κι απλά δεν το αγγίζεις. Με την ψυχοθεραπεία αυτό ξεκλειδώθηκε. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είσαι κοντά με τον πατέρα σου κι ότι αυτός είναι ο μπαμπάς σου. Με τα καλά του και τα στραβά του, λείπε ξελείπει, κάνει ξεκάνει, αυτός είναι ο πατέρας σου. Κοίταξέ τον και θα σε κοιτάξει. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας σήμερα” ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει ψυχοθεραπεία. Είναι μια πορεία εξέλιξης. Μα δεν πρέπει να είμαι καλά; Πώς θα είμαι καλά με εσένα; Όλοι είμαστε δυνατοί κι αδύναμοι το ίδιο, αλλά υπάρχουν κι ειδικοί για κάποια πράγματα. Ας ακούσουμε κι αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν σπουδάσει”, συμπλήρωσε.

Επίσης, ο Δημήτρης Μαμιός εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι συμμετέχει σε μία τόσο επιτυχημένη σειρά όπως ο “Σασμός”, τονίζοντας ότι είναι σε ένα πολύ ευχάριστο επαγγελματικό σημείο σε σχέση με την τηλεόραση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα