Δούκισσα Νομικού: Οι φήμες αποχώρησης από το “Πρωινό” και το διαφημιστικό κόλπο

Δούκισσα Νομικού: Οι φήμες αποχώρησης από το “Πρωινό” και το διαφημιστικό κόλπο
Δούκισσα Νομικού, Γιώργος Λιάγκας ΑΝΤ1

"Φουντώνουν" οι φήμες που θέλουν τη Δούκισσα Νομικού να αποχωρεί από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και την εκπομπή "Πρωινό". Ποια τα σενάρια αντικατάστασης. Όλο το παρασκήνιο.

Στο επίκεντρο της εκπομπής “Γεια σου” με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (24/09) η φημολογούμενη αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το “Πρωινό”.

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο πυροδότησε φήμες για πιθανή αποχώρησή της από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, μετά από την συγκίνησή της on air τη στιγμή που η Λίτσα Πατέρα διάβαζε τα επαγγελματικά του ζωδίου της, αλλά και την απουσία της την Παρασκευή (23/09) από την εκπομπή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, παρόλο που την προηγούμενη μέρα είχε ανανεώσει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Γεια σου”, η Δούκισσα Νομικού ένιωθε λίγο παραγκωνισμένη στην εκπομπή και επιθυμούσε να έχει περισσότερο χώρο και χρόνο στο “Πρωινό”, προκειμένου να δείξει και να κάνει κι άλλα πράγματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξε τσακωμός με τον Γιώργο Λιάγκα, όπως έχει γραφτεί, ενώ έγιναν προσπάθειες από την παραγωγή για να πάρει περισσότερα πράγματα “επάνω” της, ωστόσο, η ίδια δεν ήθελε.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως γενικότερα αισθανόταν ανεπιθύμητη, καθώς εξ αρχής η ίδια ήταν επιλογή του καναλιού και όχι του παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Στην εκπομπή “Γεια σου”, ακούστηκε, επίσης, πως ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να ανασύρει από το συρτάρι τις επικρατέστερες παρουσιάστριες στις οποίες είχε καταλήξει πριν από την επιλογή της Δούκισσας Νουμικού, οι οποίες είναι οι εξής: Κατερίνα Καραβάτου, Ιωάννα Μαλέσκου και Ευαγγελία Αραβανή.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα ήθελε μία συμπαρουσιάστρια στο πλευρό του, αλλά ένα πρόσωπο στο πάνελ για να ενισχύσει το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκπομπής.

Σε συζήτηση που έκαναν η Μαρία Μπακοδήμου και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής, δήλωσαν πως ενδέχεται να αναλάβει περισσότερες ευθύνες η Φωτεινή Πετρογιάννη, που βρίσκεται ήδη στο πάνελ της εκπομπής.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως, εκφράζοντας διάφορα σενάρια για το τι θα συμβεί στο “Πρωινό”, η Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε πως ενδέχεται όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί, να βασίζεται σε διαφημιστικό κόλπο για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης.

“Εγώ αφήνω ένα παραθυράκι, ότι μπορεί να εμφανιστεί τη Δευτέρα και ότι όλο αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ ωραίο διαφημιστικό, όπως τσακώθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Κατερίνα Καινούργιου και στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά τα βρήκανε τυχαία, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Αυτό που μένει να δούμε, είναι εάν εμφανιστεί την ερχόμενη Δευτέρα (26/09) στο “Πρωινό” η Δούκισσα Νομικού, αλλιώς εάν θα προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση ο ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα