Η Ειρήνη Καζαριάν μιλά για το bullying που δέχτηκε: Με φώναζαν κουκουβάγια

Η Ειρήνη Καζαριάν μιλά για το bullying που δέχτηκε: Με φώναζαν κουκουβάγια

Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" βρέθηκε η μεγάλη νικήτρια του Greece's Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν, και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο λόγω των ματιών της.

Η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, ετοιμάζεται να ζήσει το μεγάλο όνειρο και να ανοίξει τα φτερά της για το εξωτερικό, με εφόδια το χρυσό συμβόλαιό της με πρακτορείο μοντέλων στη Γερμανία, το μεγάλο χρηματικό ποσό που έλαβε και την σημαντική εμπειρία της μέσα από το ριάλιτι μόδας που καθήλωσε τους τηλεθεατές αυτή τη σεζόν.

Λίγο πριν γίνει αυτό, όμως, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και μίλησε για το όμορφο ταξίδι που έζησε στο GNTM, για τα όνειρά της από ‘δω και πέρα, αλλά και για τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα εξομολογητική και δήλωσε πως έχει δεχτεί bullying λόγω των ματιών της στο σχολείο.

Τα μάτια της Ειρήνης Καζαριάν είναι πολύ μεγάλα, πράσινα, με ωραίο σχήμα και λάγνο βλέμμα. Πρόκειται για το ατού της και ένα από τα πιο δυνατά της σημεία, γεγονός το οποίο έγινε αισθητό όσο ήταν στο παιχνίδι. Την κάνουν να ξεχωρίζει και να έχει ταυτότητα, αλλά και προσωπικότητα, ως μοντέλο, κάτι το οποίο πιστεύει και η ίδια.

Ωστόσο, όπως δήλωσε, στο σχολείο την φώναζαν “κουκουβάγια”, ενώ πέρα από τα σχόλια για τα μάτια της, την σχολίαζαν αρνητικά και για τα κιλά της. Όπως είπε, λόγω του ότι ήταν πάρα πολύ αδύνατη, την φώναζαν “ανορεξικιά”. Όπως και να ‘χει, τα έχει προσπεράσει όλα αυτά και τώρα ετοιμάζεται, πιο δυνατή από ποτέ, να ξεκινήσει την καριέρα της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα