Είσαι το ταίρι μου: Οι αποκαλύψεις του Χαραλαμπόπουλου για την οντισιόν του Σερβετάλη

Γρηγόρης και Λάζαρος, Είσαι το ταίρι μου
Γρηγόρης και Λάζαρος, Είσαι το ταίρι μου YOUTUBE

"Κάναμε μία σκηνή, είπαμε στοπ και κοιταζόμασταν με τον σκηνοθέτη. Ήταν φανερό ότι αυτός θα ήταν ο συγκάτοικός μου". Οι αποκαλύψεις του Β. Χαραλαμπόπουλου για τη θρυλική σειρά.

Συνέντευξη στο Dot παραχώρησε ο Βασίλης Χαραλομπόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που συμμετείχε στη σειρά "Είσαι το ταίρι μου" του Mega και θυμήθηκε την οντισιόν του Άρη Σερβετάλη για τη σειρά.

«Το “Είσαι το ταίρι μου” ήταν μία μαγική δουλειά. Θυμάμαι που γινόταν οντισιόν για το ποιος θα κάνει τον συγκάτοικό μου. Κάποια στιγμή μπαίνει ο Άρης και κάνουμε μια σκηνή, όπου μόλις είπαμε “στοπ” κοιταζόμασταν με τον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο, ήταν φανερό ότι αυτός θα ήταν ο συγκάτοικος.

ADVERTISING

"Έλεγα στον Άρη πριν βγει στον αέρα, να είναι έτοιμος γι' αυτό που θα ζήσει. Το σπίτι του Γρηγόρη ήταν σε έναν παράλληλο δρόμο με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και καμία φορά όταν περνάω από εκεί θυμάμαι την περίοδο που πάρκαρα για να πάω στα γυρίσματα", ανέφερε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για τη σειρά είσαι "Είσαι το ταίρι μου".


SHARE:

24Media Network