Ελένη Ψυχούλη: “Έχω ζήσει one-night stand για το οποίο μπορώ να γράψω μυθιστόρημα”

Ελένη Ψυχούλη: “Έχω ζήσει one-night stand για το οποίο μπορώ να γράψω μυθιστόρημα”
Ελένη Ψυχούλη glomex

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και η Ελένη Ψυχούλη άνοιξε τα χαρτιά της στο "Στούντιο 4" και μίλησε για τον έρωτα στη ζωή της και τις σχέσεις που θα θυμάται για πάντα.

Η Ελένη Ψυχούλη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/02), ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο καναπέ του “Στούντιο 4” της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κεφάλαιο του έρωτα που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της, τις ανθρώπινες σχέσεις αλλά και την επεισοδιακή γνωριμία με τον πρώην σύζυγό της.

Η συγγραφέας και παρουσιάστρια αν και δήλωσε πως δεν γιορτάζει την Ημέρα των ερωτευμένων έδωσε τις δικές της ερμηνείες για τον έρωτα και την αγάπη, σχολιάζοντας πως “ο έρωτας είναι το μπόνους της ζωής“, ενώ χαρακτήρισε μονόδρομο τη σχέση με έναν νεότερο άνδρα.

“Θυμάμαι ότι την τελευταία εποχή που έγραφα αυτά, ήταν πολύ της μόδας οι σχέσεις με νεότερους. Ξέρετε πώς πηγαίνουν αυτά. Τότε ήταν η Άννα Βίσση που τα είχε φτιάξει με κάποιον ή η Madonna, δεν θυμάμαι. Οπότε ξαφνικά το τι κάνει η κάθε σταρ, μετά γίνεται μόδα και δίνει αφορμή για συζήτηση. Αυτό έπαιζε πάρα πολύ και επειδή εγώ τότε τα είχα και με μικρότερο, οπότε ήταν βιωμένη εμπειρία. Πιστεύω ότι η σχέση με νεότερο είναι μονόδρομος, δεν αλλάζουν αυτά. Όταν μεγαλώνεις είναι πολύ καλύτερο να είσαι με κάποιον μικρότερο και ο μικρότερος είναι ωραίο να είναι με μεγαλύτερο και δεν ισχύει καθόλου ότι δεν θα διαρκέσει. Είναι θέματα χαρακτήρα και πόσο ανοιχτός είναι να αγαπήσεις… Ο έρωτας είναι κατακούτελος είναι μετωπική, δεν τον αποφεύγεις. Με την αγάπη τι γίνεται. Είναι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αγαπήσουν περισσότερο, άλλοι που τυχαίνει και να συμβαδίσουν. Με το ‘διαφορετικό’ μπορεί να ερωτευτείς περισσότερο, έχει πιο πολύ σασπένς, έρχεται ένας νέος κόσμος”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ίδια αναφέρθηκε στη συνέχεια στους δικούς της έρωτες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει ζήσει όμορφες στιγμές με ανθρώπους που θα μπορούσε να γράψει σενάρια, αλλά όπως είπε αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και τα one-night stand της ζωής της.

Ήταν υπέροχα, ποιητικά πράγματα, εξωφρενικά, αφού λέω καμιά φορά ‘το έζησα; Μήπως το ονειρεύτηκα;’. Αν συνεχιζόταν θα είχε χάσει τη γοητεία του, δεν θα το συζητούσαμε. Ήταν σαν ξαφνικά εκεί που κάθεσαι έρχεται ένα περιστέρι άσπρο, σε αγγίζει με την αύρα του και φεύγει“, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε και για την επεισοδιακή γνωριμία με τον πρώην σύζυγό της, το οποίο έγινε μέσω προξενιού, το οποίο προοριζόταν για τον κολλητό του.

“Τον άντρα μου τον γνώρισα από προξενιό, αλλά ήταν για τον κολλητό του. Κάποιος φίλος είπε θα σου γνωρίσω κάποιον, εννοούσε τον κολλητό του Γιώργου. Ήρθαν μαζί και εγώ ερωτεύτηκα τον δίπλα. Μού προξενεύαν τον άλλον. Δεν ήταν αμήχανο, αν ήταν να τύχει θα τύχει. Είμαι περήφανη γιατί το θέμα είναι να μην ντρέπεσαι για τον πατέρα του παιδιού σου, αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όταν έχουν συμβεί διαζύγια, πολλές γυναίκες δεν έχουν καλή ιδέα για τους πατέρες των παιδιών τους. Εγώ είμαι περήφανη, άρα σημαίνει ότι όλο αυτό άξιζε”, αποκάλυψε η Ελένη Ψυχούλη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα