Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Η συγκλονιστική ιστορία του Νίκου – Δάκρυσαν οι κριτές

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Η συγκλονιστική ιστορία του Νίκου – Δάκρυσαν οι κριτές
Ο Νίκος στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" Youtube

Ο Νίκος ο Μάγος συγκίνησε κριτές και τηλεθεατές στην πρεμιέρα του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο". Η ιστορία του αποτελεί μάθημα ζωής.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (08/01) στον ΑΝΤ1 το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και η σκηνή γέμισε από έμπνευση, θετική ενέργεια, χιούμορ, ανταγωνισμό, επιβράβευση αλλά και συγκίνηση.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που καθήλωσε τους κριτές, που φέτος είναι οι Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, ήταν ο Νίκος.

Ο Νίκος ο Μάγος – όπως αυτοαποκαλείται – παρουσίασε ένα εντυπωσιακό act με ταχυδακτυλουργικά, ενώ, στο τέλος πρόβαλε σε video wall την συγκλονιστική ιστορία της ζωής του, κάνοντας τους κριτές να δακρύσουν.

“Μπορεί για κάποιους αυτό που είδαν να ήταν εντυπωσιακό, μπορεί για κάποιους να ήταν έξυπνο. Αλλά δεν ήταν μαγικό. Γιατί η πραγματική μαγεία είναι αυτό”, είπε ο ίδιος, πριν προβάλει το βίντεο.

Όπως έκανε γνωστό, πριν από μερικά χρόνια έμαθε ότι έπασχε από ένα αυτοάνοσο, το σύνδρομο ADEM, που του δημιούργησε πρόβλημα στην κίνηση.

Για 3 μήνες βρισκόταν σε κώμα και έφτασε να ζυγίζει 40 κιλά, ενώ όταν συνήλθε οι γιατροί είπαν στη μητέρα του ότι δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Εκείνος όμως, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του και να περπατήσει, ενώ έχει πλέον τη δική του επιχείρηση και απέκτησε μια κορούλα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, στο νοσοκομείο άκουγε συνέχεια στο ραδιόφωνο το τραγούδι “Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει” της Νατάσσας Μποφίλιου που του έδινε δύναμη. Αυτό ήταν και το τραγούδι που έπαιζε κατά τη διάρκεια του act του.

Η ιστορία του Νίκου συγκίνησε τους κριτές, ενώ ο ίδιος πέρασε στην επόμενη φάση.

Δείτε την ιστορία του Νίκου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα