Έλντα Πανοπούλου: “Ψωνίστηκα με το Ρετιρέ – Με προσγείωσε ο Κώστας Βουτσάς”

Έλντα Πανοπούλου: “Ψωνίστηκα με το Ρετιρέ – Με προσγείωσε ο Κώστας Βουτσάς”

H Έλντα Πανοπούλου μιλησε για την ξέφρενη επιτυχία του "Ρετιρέ" και παραδέχτηκε ότι την έκανε να ψωνιστεί. Πώς την "προσγείωσε" ο Κώστας Βουτσάς.

Η Έλντα Πανοπούλου αν και ηθοποιός με εκπαίδευση στο εναλλακτικό θέατρο στο πλευρό του Μιχαήλ Μαρμαρινού, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση με μια τεράστια εμπορική επιτυχία: το ‘Ρετιρέ‘ του Γιάννη Δαλιανίδη.

Η κλασσική σειρά του MEGA, που έφτασε να προβάλλεται σε επανάληψη ακόμα και μέσα στη δεκαετία που διανύουμε, απογείωσε την φήμη της ηθοποιού, η οποία μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Dot, παραδέχθηκε πως η επιτυχία την “ζάλισε”.

Η δημοφιλής ηθοποιός αφηγήθηκε πως μια συνάντηση της με τον Κώστα Βουτσά στάθηκε ικανή για να επιστρέψει στο ρεαλισμό.

Είπε: “«Λιγάκι όσο να ‘ναι το καβάλησα το καλάμι… Λέω, τι γίνεται ρε παιδιά! Πάω στο θέατρο, τότε έπαιζα στο Ακροπόλ με τον Κώστα Βουτσά, τη Μάρω Κοντού και την Ρένα Βλαχοπούλου όπου μου λέει ο Βουτσάς «Πανοπούλου, σε βλέπω πως είσαι πολύ αλέγκρα τελευταία»! Του απαντάω, «κύριε Κώστα εντάξει με έχουν γνωρίσει όλοι και πάμε πάρα πολύ καλά με το σίριαλ». «Τι έχεις κάνει; Σε γνωρίζουν; Δεν σε γνωρίζουν. Μια Χαρούλα ξέρουν. Όταν θα μάθουν να σου λένε «Γεια σου Έλντα Πανοπούλου» τότε θα πεις ότι σε έχει γνωρίσει ο κόσμος». Και με προσγείωσε τόσο απότομα» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα