EMMY 2023: Αναβάλλεται λόγω της απεργίας η τελετή απονομής των βραβείων

EMMY 2023: Αναβάλλεται λόγω της απεργίας η τελετή απονομής των βραβείων
Βραβεία EMMY Richard Shotwell/Invision/AP IMAGES

Η ιστορική απεργία των ηθοποιών και σεναριογράφων του Χόλιγουντ βάζει "φρένο" στην 75η τελετή απονομής των βραβείων Emmy. Πρόκειται για την πρώτη αναβολή εδώ και δύο δεκαετίες.

Η 75η τελετή απονομής των βραβείων Emmy, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και να μεταδοθεί από το Fox, αναβάλλεται λόγω της ιστορικής απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων στο Χόλιγουντ.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η νέα ημερομηνία δεν έχει ακόμη οριστεί, ωστόσο πηγές κοντά στη διοργάνωση επιβεβαιώνουν ότι η αρχική ημερομηνία όπως και ο μήνας δεν λαμβάνονται πλέον υπόψη. Στην καλύτερη περίπτωση η τελετή δεν θα πραγματοποιηθεί έως ότου το Σωματείο των Ηθοποιών (SAG-AFTRA) και η Ένωση Σεναριογράφων της Αμερικής (WGA) καταλήξουν σε συμφωνία με τη Συμμαχία Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης – αλλά τόσο η Ακαδημία Τηλεόρασης όσο και το Fox που έχει αναλάβει την τηλεοπτική μετάδοση, εξακολουθούν να συζητούν τη νέα ημερομηνία.

Πρόκειται για την πρώτη αναβολή των Βραβείων Emmy εδώ και δύο δεκαετίες. Η Ακαδημία Τηλεόρασης και το CBS, που είχε αναλάβει τότε τη μετάδοση προχώρησαν στην αναβολή της τελετής του 2001 μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου εκείνης της χρονιάς.

Υπενθυμίζεται πως οι υποψηφιότητες στις κυριότερες κατηγορίες των βραβείων EMMY 2023 είχαν ανακοινωθεί πριν από μερικές εβδομάδες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα