Ένταση στο Bachelor: Η Σία αλεύρωσε την Αντζελίνα – Η Νικόλ εκτός δοκιμασίας

Ένταση στο Bachelor: Η Σία αλεύρωσε την Αντζελίνα – Η Νικόλ εκτός δοκιμασίας
Η Σία αλεύρωσε την Αντζελίνα youtube printscreen

Ο Παναγιώτης θα καλέσει τα κορίτσια να φτιάξουν κέικ, για να δει πώς τα πάνε με τη ζαχαροπλαστική. Η Νικόλ εκτός εαυτού. Η Αντζελίνα νιώθει παραμελημένη.

Μεγάλη ένταση έρχεται (ξανά) στο “Bachelor”, μετά την αποχώρηση της Άννας στο προηγούμενο επεισόδιο, αφού τα κορίτσια βρίσκονται μια ανάσα από τον τελικό του ριάλιτι του Alpha.

Στο επόμενο επεισόδιο, ο Παναγιώτης θα καλέσει τις παίκτριες να φτιάξουν ένα κέικ για να του αποδείξουν αν τα πηγαίνουν καλά με τη ζαχαροπλαστική. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, τα κορίτσια μονομαχούν για το καλύτερο γλυκό, με τα αίματα να “ανάβουν”, αφού -όπως φαίνεται στο τρέιλερ- η Σία επιτίθεται στην Αντζελίνα με αλεύρι.

Την ίδια στιγμή, η Νικόλ δεν αντέχει την πίεση και αποχωρεί από την “κουζίνα”. Η αδιαθεσία της Νικόλ σχολιάζεται πολύ από τις κοπέλες, ενώ ο Παναγιώτης δείχνει προβληματισμένος.

Στη συνέχεια, η Αντζελίνα, η οποία είχε πρόσφατα ένα τροχαίο ατύχημα με τον Παναγιώτη, θα βγει εκτός εαυτού, ξεσπώντας σε κλάματα, τονίζοντας πως δεν αντέχει την αδιαφορία του “Bachelor”.

Τέλος, ο εργένης θα καλέσει τη Βίβιαν σε ένα ατομικό ραντεβού, αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Θα δειπνήσουν παρέα, με τον Παναγιώτη να είναι αρκετά τρυφερός απέναντί της. Ο ίδιος τονίζει πως νιώθει πολύ καλά μαζί της και πως χαίρεται που η Βίβιαν του δίνει λίγο από το χρόνο της.

Δείτε παρακάτω το επεισοδιακό τρέιλερ του Bachelor:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα