My Style Rocks: Ντύθηκα έτσι με αφορμή το “ροζ” βίντεο με την Ιωάννα Τούνη

My Style Rocks: Ντύθηκα έτσι με αφορμή το “ροζ” βίντεο με την Ιωάννα Τούνη
Η Έρη Λώλη GLOMEX

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο "My Style Rocks". Η Έρη Λώλη, με αφορμή το κόνσεπτ, που επέλεξε, παίρνει θέση υπέρ της Ιωάννας Τούνη.

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να απουσιάζει από το νέο κύκλο του “My Style Rocks”, ωστόσο μία παίκτρια θέλησε να περάσει ένα μήνυμα υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, με αφορμή την πρόσφατη απαράδεκτη δημοσιοποίηση βίντεο προσωπικών στιγμών του μοντέλου.

Η Έρη Λώλη δήλωσε πως το σημερινό κόνσεπτ είναι αφιερωμένο στην Ιωάννα Τούνη, την οποία στηρίζει, ωστόσο τα σχόλια τόσο των συμπαικτριών της όσο και της κριτικής επιλογής ήταν ιδιαίτερα αιχμηρά.

“Πιάνουμε ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι, το οποίο σίγουρα δεν μπορεί να συζητηθεί όπως του αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι”, τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου προς την Έρη Λώλη.

“Δεν έχει κανείς δικαίωμα να χαρακτηρίσει την προσωπική μου ζωή με βάση το τι θα φορέσω. Διότι όταν συνέβη αυτό και στην συγκεκριμένη κυρία, την χαρακτήρισαν και οι γυναίκες ακόμα γιατί θεωρούν τολμηρό τον τρόπο που ντύνεται, εκφράζεται και φέρεται. Για μένα είναι αξιοπρεπέστατη, από τις πιο αξιοπρεπείς παίκτριες που έχουν περάσει από εδώ. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά”, απάντησε η παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα