Ερωτικό τρίγωνο στο “Survivor 4”: Μπαίνει ο πρώην της Μαριαλένας και η επόμενη κοπέλα του

Ερωτικό τρίγωνο στο “Survivor 4”: Μπαίνει ο πρώην της Μαριαλένας και η επόμενη κοπέλα του
Η Μαριαλένα από το "Survivor 4" Facebook / @Survivor Greece

Ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας θα μπει σύντομα στους Μπλε του "Survivor 4". Στην ίδια ομάδα θα δούμε την κοπέλα με την οποία έκανε σχέση μετά και χώρισαν.

Αναταράξεις θα έχουμε στο “Survivor 4” το προσεχές διάστημα, καθώς πολύ σύντομα θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δύο πρόσωπα – “κλειδιά”, που αναμένεται να δημιουργήσουν αναστάτωση.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Love it”, τις επόμενες μέρες θα “εισβάλει” στο “Survivor 4” ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι πρώην σύντροφος της Μαριαλένας. Οι δυο τους διατηρούσαν σχέση για περίπου τρία χρόνια και έκαναν μαζί αίτηση για να μπουν στο παιχνίδι τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, λίγες μέρες μετά την δήλωση συμμετοχής το ζευγάρι χώρισε.

Παράλληλα, στο “Survivor 4” θα δούμε και την Χριστίνα Κεφαλά, με την οποία ο Σάκης Κατσούλης έκανε σχέση μικρής χρονικής διάρκειας μετά τον χωρισμό με την Μαριαλένα. Οι δυο τους χώρισαν τον Ιανουάριο. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Μαριαλένα έχει νέα σχέση εκτός παιχνιδιού.

Τόσο ο Σάκης Κατσούλης όσο και η Χριστίνα Κεφαλά θα μπουν στη μπλε ομάδα. Η Μαριαλένα, φυσικά, δεν γνωρίζει κάτι για την είσοδό τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα