Ερρίκος Πετιλόν: "Όταν σταματάω τη φαρμακευτική αγωγή, υποτροπιάζω με τα ναρκωτικά"

Ο Ερρίκος Πετιλόν στην εκπομπή "Μετά τα Μεσάνυχτα"
Ο Ερρίκος Πετιλόν στην εκπομπή "Μετά τα Μεσάνυχτα" YOUTUBE

Για την εξάρτησή του από τις ουσίες, τις γυναίκες της ζωής του και την υγεία του μίλησε ο Ερρίκος Πετιλόν στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή "Μετά τα Μεσάνυχτα". Τι δήλωσε για τη σύλληψη λόγω κλοπής και ποιο το παράπονό του από τα ΜΜΕ.

Για τα ναρκωτικά, τις εξαρτήσεις, την προσωπική του ζωή και τη διπολική διαταραχή μίλησε ο Ερρίκος Πετιλόν στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή "Μετά τα Μεσάνυχτα", όπου βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης.

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός εξομολογήθηκε τους εφιάλτες του, καθώς και την κατάσταση της υγείας του, ενώ αναφέρθηκε σε όσα ακούγονται τους τελευταίους μήνες περί νοσηλείας στο ψυχιατρείο, κλοπής και σύλληψης.

"Η οικονομική καταστροφή του πατέρα μου με τίναξε στον αέρα ψυχολογικά και σωματικά. Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη πριν από πέντε χρόνια. Ένιωθα μέσα μου ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά.

Αυτό άρχισε να με ανησυχεί γιατί δεν είχε να κάνει με ουσίες. Δεν είχα πάει να ζητήσω βοήθεια. Επηρεάστηκα και εγώ, όπως όλοι. Το υποτιμούσα όλο αυτό. Κάποια στιγμή σταμάτησα να το υποτιμώ και πήγα. Παίρνω αγωγή και έχω κάνει λάθος κάποιες φορές, γιατί αν δεν την πάρω υποτροπιάζω σε σχέση με τα ναρκωτικά.

Έλεγαν τα μέσα μαζικής Ενημέρωσης ότι με έκλεισαν σε ψυχιατρείο. Πήγα να κάνω εξετάσεις στο Παθολογικό και έγραφαν ότι με έκλεισαν στο Δαφνί. Όπως και με τη σύλληψη, δεν έκλεψα εγώ το κινητό."

Αναφέρθηκε, επίσης, στις γυναίκες της ζωής του, λέγοντας:

"Η εξάρτηση μου από τις ουσίες, χάλαγε τις σχέσεις μου με τις γυναίκες. Η μητέρα του γιου μου ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Ο χωρισμός μας μου στοιχίζει μέχρι και τώρα. Είναι η γυναίκα που έχει την πρώτη θέση στην καρδιά μου, γιατί μαζί έχουμε κάνει τον γιο μου".

Όσο για άλλες σχέσεις του, δήλωσε: "Είχα δύο χρόνια σχέση με την Ούρσουλα Άντρες, είχαμε 20 χρόνια διαφορά. Είχα και ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Στεφανί του Μονακό."

Τέλος για το μέλλον και τη ζωή του από 'δω και πέρα είπε:

"Έχω ανάγκη να δουλέψω, αλλά δύσκολα δείχνουν εμπιστοσύνη. Πρέπει να προσπαθήσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή και είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να βρω ένα σπίτι να ζω γιατί τώρα με φιλοξενούν, και μια δουλειά."


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ερρίκος Πετιλόν: Η μάχη με τη διπολική διαταραχή και τις ουσίες και η νοσηλεία στο ψυχιατρείο

Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Ερρίκου Πετιλόν για την υγεία του

SHARE: