Έξαλλη η Καινούργιου: Πέταξε το ακουστικό κι έφυγε – “Θες να με κάνεις ρεζίλι;”

Διαβάζεται σε 3'
Έξαλλη η Καινούργιου: Πέταξε το ακουστικό κι έφυγε – “Θες να με κάνεις ρεζίλι;”

Με νεύρα αποχώρησε από το πλατό η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από διαφωνία στον “αέρα” με τον αρχισυντάκτη της. Η αναφορά σε Μπάρκα – Τσαγκρίδη που την έκανε έξαλλη.

Ένα αμήχανο σκηνικό σημειώθηκε στην εκπομπή “Super Katerina” το πρωί της Παρασκευής (01/03), όταν η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε με νεύρα από το πλατό, αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες της.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή προβλήθηκε απόσπασμα από το podcast του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος σχολίασε όσα έχουν συμβεί την τελευταία βδομάδα στην επικαιρότητα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα φιλιά της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη που έγιναν viral.

Πριν από το βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου πρόλαβε να πει για τα θέματα που “άγγιξε” στο podcast του: “Είπε και κάτι που δεν μου άρεσε αλλά τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου για αυτό το θέμα. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση”.

Μετά από την προβολή του αποσπάσματος, στο οποίο δεν παίχτηκαν τα όσα είπε για Μπάρκα- Τσαγκρίδη, οι συνεργάτες της άρχισαν να σχολιάζουν τα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου.

Όταν ήρθε η σειρά της να σχολιάσει, η παρουσιάστρια του Alpha είπε: “Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό. Αλλά επειδή είπε πράγματα που με στενοχώρησαν… Δεν θέλω.  Δεν θέλω καθόλου να ασχοληθώ. Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται. Δεν θέλω”.

Εκείνη τη στιγμή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που δεν κατάλαβε τι ακριβώς συμβαίνει και σε τι αναφέρεται η παρουσιάστρια, εξέφρασε την απορία εάν υπάρχουν κι άλλα αποσπάσματα του podcast που δεν παίχτηκαν στην εκπομπή.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου άρχισε να συνομιλεί (και να τσακώνεται) με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Θέμη Μάλλη. “Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το. Θες να με κάνεις ρεζίλι; Παίξε το. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας. Συνεχίστε οι υπόλοιποι” είπε έντονα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πέταξε το ακουστικό και έφυγε από το πλατό, ενώ από μέσα ακούγονταν οι φωνές του αρχισυντάκτη.

Η παρουσιάστρια επανήλθε αργότερα, μετά τις διαφημίσεις, και είπε: “Εδώ είμαι αγαπημένοι μου τηλεθεατές! Με συγχωρείτε. Συγγνώμη! Είχαμε μια προσωπική διαφωνία και ήθελα να την λύσω. Με συγχωρείτε που αποχώρησα, αλλά συμβαίνει προκειμένου να με βλέπετε έτσι νευριασμένη και λίγο στεναχωρημένη. Συμβαίνουν αυτά”.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα