Fame Story: Tηλεφωνική παρέμβαση Βασίλη Καρρά – “Είμαι εδώ…”

Διαβάζεται σε 2'
O Βασίλης Καρράς
Ο Βασίλης Καρράς PAPADAKIS PRESS Μιχάλης Αρχοντίδης

Ο Βασίλης Καρράς βγήκε σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση στο 3ο live του Fame Story. Τι είπε για την κατάσταση της υγείας του.

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε το 3ο live του Fame Story στο τηλεοπτικό κοινό το βραδύ της Παρασκευής, καθώς ο Βασίλης Καρράς βγήκε τηλεφωνικά σε ζωντανή σύνδεση λίγες μόλις ώρες μετά την επιστροφή στο σπίτι από το νοσοκομείο όπου βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα.

Ο Βασίλης Καρράς σημείωσε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω. Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά. Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε»

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Ρέμος πήρε τον λόγο για να πει δύο λόγια καρδιάς για τον αγαπημένο του συνάδελφο.

Μετά τα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής, ο Βασίλης Καρράς είπε: «Πιτσιρίκο… Πιτσιρίκο… Είμαι εδώ»

Ο Βασίλης Καρράς, σε αυτή τη σύντομη τηλεφωνική του παρέμβαση στο Fame Story, είπε κλείνοντας: «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα, πάρα πολύ! Καλησπέρα και καλή βραδιά! Σας αγαπάω όλους παιδιά μου, όλους, όλους».

Η παρέμβαση του Βασίλη Καρρά στο Fame Story

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα