Fame Story: Η απάντηση του Σωτήρη για το χαρτάκι που του έγραψε ο Φειδίας

Διαβάζεται σε 2'
Fame Story: Η απάντηση του Σωτήρη για το χαρτάκι που του έγραψε ο Φειδίας

Ο Σωτήρης από το “Fame Story” ερωτήθηκε για το τι έγραφε το χαρτάκι που του έδωσε ο Φειδίας κατά την αποχώρησή του. Τι δήλωσε για τη σχέση τους.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Katerina” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/12) ο Σωτήρης, που αποχώρησε από το “Fame Story” στο τελευταίο live, μια ανάσα πριν από τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή (22/12).

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Σωτήρης μίλησε για τη σχέση του με τον Φειδία, καθώς οι δυο τους είχαν έρθει πάρα πολύ κοντά μέσα στο σπίτι της Ακαδημίας.

“Στηρίζω την Άννα και τον Φειδία στον τελικό, γιατί είναι τα άτομα που ήρθα πιο κοντά. Είναι λογικό να θέλω να κερδίσουν. Ο Φειδίας ξέρει τα πάντα για εμένα κι εγώ τα πάντα γι’ αυτόν είπε αρχικά ο νεαρός τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε για το χαρτάκι που του έδωσε ο Φειδίας κατά την αποχώρησή του και το τι έγραφε επάνω. “Εσύ τι λες;” είχε απαντήσει ο Σωτήρης εκείνο το βράδυ όταν το διάβασε.

Σχετικά με αυτό το θέμα, ο Σωτήρης δήλωσε: “Ρωτούσε, όντως, κάτι ο Φειδίας. Αλλά για να ήταν γραμμένο σε χαρτάκι, σημαίνει ότι ήταν κάτι το οποίο δεν έπρεπε να ειπωθεί στον “αέρα”. Οπότε γιατί να το πω; Άμα είναι κάποια στιγμή να το πω, θα το πω μαζί με τον Φειδία”.

Μακάρι να κυκλοφορήσουμε το τραγούδι που γράψαμε με τον Φειδία. Το ελπίζω. Πιστεύω σε αυτό το τραγούδι, εμένα μ’ αρέσει πάρα πολύ. Οι στίχοι του είναι ερωτικοί, είναι μπαλάντα” είπε στο τέλος ο Σωτήρης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα