Fame Story: Το παθιασμένο φιλί παικτών που ξάφνιασε τους πάντες – “Σαν γαμπρός και νύφη είστε”

Διαβάζεται σε 3'
fame story
Fame Story Instagram@famestorygreece

Αφού ολοκλήρωσαν το ντουέτο τους στον ημιτελικό του “Fame Story” ο Τίτος και η Αριστέα έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί αφήνοντας άφωνους όλους τους παρευρισκόμενους στο στούντιο.

Επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (15/12) μέσα από τη συχνότητα του STAR το “Fame Story” με έναν φαντασμαγορικό ημιτελικό, που τα είχε όλα. Από ντουέτα έκπληξη, αποχωρήσεις μέχρι και παθιασμένα φιλιά.

Με την αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό την Παρασκευή (22/12) η αγωνία των σπουδαστών της μουσικής ακαδημίας του STAR έχει κορυφωθεί και τέσσερις τραγουδιστές κατάφεραν να κερδίσουν το εισιτήριο και να διεκδικήσουν την επόμενη εβδομάδα το μεγάλο έπαθλο.

Άννα, Γιάννης, Σωτήρης και Φειδίας ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση με το τηλεοπτικό κοινό να χαρίζει ασυλία στον Φειδία, ο οποίος πέρασε απευθείας στον τελικό της επόμενης Παρασκευής. Οι καθηγητές στη συνέχεια αποφάσισαν να “σώσουν” την Άννα χαρίζοντάς της έτσι μία θέση στον τελικό, ενώ την τετράδα έκλεισαν ο Τίτος και η Αριστέα.

Στο διαγωνιστικό μέρος, οι σπουδαστές ένωσαν τις δυνάμεις τους φωνητικά χαρίζοντας όμορφες στιγμές με τις ερμηνείες τους, όμως ο Τίτος Λαχανάς και η Αριστέα Αλεξανδράκη ήταν εκείνοι που έκλεψαν την παράσταση.

Οι δυο τους ερμήνευσαν το “Shallow” και ενώ στην αρχή φαίνονταν απόμακροι και χωρίς να έχουν κοιταχτεί καθόλου, για το τέλος επιφύλασσαν μια έκπληξη αφού αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί ξαφνιάζοντας τους πάντες.

“Τι έγινε τώρα; Η πιο ρομαντική στιγμή στο Fame Story”, είπε ο Νίκος Κοκλώνης με την Ελένη Φουρέιρα να σχολιάζει πως ήταν η  πρώτη φορά που φιλήθηκαν μπροστά σε κοινό και επιτροπή.

“Μέχρι το τέλος έλεγα ‘δεν μπορεί…’, βαρέθηκα, αυτοί όχι δεν είναι ερωτευμένοι, δεν έχουν κοιταχτεί’. Και στο τέλος κατάλαβα γιατί το κάνατε τόσο επίτηδες όλο αυτό. Το φιλί ήταν πάρα πολύ ωραίο και πολύ γλυκό. Ερμηνευτικά Τίτο μπήκες συγκλονιστικά στο τραγούδι. Έπαθα σοκ, καταπληκτικός. Έχουμε έναν άνθρωπο που τραγουδά και λαϊκά και ξένα φανταστικά. Αριστέα μπήκες λίγο πιο κάτω στην αρχή, αλλά στο ρεφρέν πήρες όλο το τραγούδι πάνω σου όπως έπρεπε να το πάρεις. Έχω πάθει κακό, δε μπορώ να είμαι αντικειμενική. Θέλω να το ξαναδώ”, είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα η οποία σχολίασε πως το ντουέτο των παικτών “ήταν φανταστικό” και “το φιλί ήταν το κερασάκι στην τούρτα”.

Με τη σειρά του ο Light σχολίασε μεταξύ άλλων πως “μόνο η τούρτα μας έλειπε σήμερα γιατί είστε ντυμένοι σαν γαμπρός και νύφη“, ενώ εντυπωσιάστηκε από την ερμηνεία τους.

Fame Story: Δείτε το απόσπασμα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα