Φάρμα: Η προσευχή του Γαρδέλη στον Δία που “έκαψε” τον Ψωμιάδη – “Σφίξε τις βίδες”

Φάρμα: Η προσευχή του Γαρδέλη στον Δία που “έκαψε” τον Ψωμιάδη – “Σφίξε τις βίδες”
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Σταμάτης Γαρδέλης στη Φάρμα glomex

Παναγιώτης Ψωμιάδης και Σταμάτης Γαρδέλης εξελίσσονται στο απόλυτο δίδυμο της "Φάρμας" και απόδειξη αποτελεί ο τελευταίος τους διάλογος on camera.

Ένας απίστευτος διάλογος διαδραματίστηκε στη “Φάρμα” στο επεισόδιο της Τετάρτης ανάμεσα στον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον Σταμάτη Γαρδέλη και όσα εκτυλίχθηκαν στο reality δράσης του ΑΝΤ1 έγιναν viral.

Μετά την ερώτηση που έκανε η Αθανασία Τσουμελέκα στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για το αν θα έπρεπε να κάψουν τα χαρτιά ή να τα κάνουν λίπασμα, ο πρώην περιφερειάρχης πρότεινε στην ολυμπιονίκη να ακούσει τον Σταμάτη Γαρδέλη, τον οποίο χαρακτήρισε “σοφό”, λόγω του ότι μιλούσε με τον… Δία.

Τότε, ο Σταμάτης Γαρδέλης έσπευσε να επαναλάβει την επίκληση που έκανε νωρίτερα στον Δία, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να του ζητά να προσαρμοστεί και να σφίξει τις βίδες του, καθώς δεν καταλαβαίνει τίποτα από όσα του λέει.

“Βρε αδερφέ καλά τα λες, αλλά δεν καταλαβαίνω τι λες όμως. Προσαρμόσου. Έχεις ξεσαλώσει, προσαρμόσου. Σφίξε λίγο τις βίδες, δεν το καταλαβαίνεις; Δεν θέλω να μιλάω μαζί σου”, είπε στον Σταμάτη Γαρδέλη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και αποχωρώντας σχολίασε: “Έχεις και τον Σταμάτη με τις φιλοσοφίες του. Τα 10 που λέει τα 11 δεν τα καταλαβαίνουμε. Μιλάει με τον Δία, μιλάει με τα πορτοκάλια, τα μανταρίνια…”.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του News 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα