Φάρμα: Σάσα Μπάστα και Αγγελική Ηλιάδη έκαναν μπάνιο – Τα σχόλια του Γαρδέλη

Φάρμα: Σάσα Μπάστα και Αγγελική Ηλιάδη έκαναν μπάνιο – Τα σχόλια του Γαρδέλη
Η Σάσα Μπάστα στη Φάρμα Glomex

Η Σάσα Μπάστα και η Αγγελική Ηλιάδη έκαναν το πρώτο τους μπάνιο στη "Φάρμα", αλλά δεν το απόλαυσαν ιδιαίτερα, αφού ο Σταμάτης Γαρδέλης τις πείραζε συνεχώς.

Αποκαλυπτικά πλάνα είχε το επεισόδιο της “Φάρμας” την Δευτέρα (06/12) στον ΑΝΤ1, αφού οι δύο τραγουδίστριες Σάσα Μπάστα και Αγγελική Ηλιάδη έκαναν το πρώτο τους μπάνιο με μαγιό.

Την στιγμή, μάλιστα, που η Σάσα Μπάστα προσπαθούσε να πλυθεί, ο Σταμάτης Γαρδέλης έκανε διάφορα σχόλια στα κορίτσια, με τις ίδιες να του λένε να πάει πιο πέρα και να τις αφήσει ήσυχες.

Αγγελική όταν μπεις στο μπάνιο βάλε μια φωνή γιατί το έχουμε ντύσει με λόγια όλο αυτό. Όλη η Ελλάδα είναι επάνω σας. Κοίτα πώς κοιτάει το μπάνιο η αγελάδα”, είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

“Άντε φύγε από εδώ πέρα, μην τολμήσει κανείς να πλησιάσει”, απάντησε η Αγγελική Ηλιάδη.

“Τα κορίτσια θέλουν θαυμασμό, έτσι προχωράει ο πολιτισμός. Γιατί έγινε ο Τρωικός Πόλεμος; Να! Για μια Ωραία Ελένη”, πρόσθεσε ο Σταμάτης Γαρδέλης απευθυνόμενος στον συμπαίκτη του Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, οι συμπαίκτριες της Αγγελικής Ηλιάδη μπήκαν μπροστά της την στιγμή που ήρθε η σειρά της να κάνει μπάνιο, ώστε να μην την βλέπουν οι άλλοι.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα