Φάρμα Spoiler: Σοβαρό ατύχημα για την Αγγελική Ηλιάδη

Φάρμα Spoiler: Σοβαρό ατύχημα για την Αγγελική Ηλιάδη
Η Αγγελική Ηλιάδη στη Φάρμα Glomex

Η Αγγελική Ηλιάδη επέστρεψε στη "Φάρμα", αλλά όχι για πολύ. Για ατύχημα σε ένα από τα αγωνίσματα κάνουν λόγο τα spoilers.

Στην “Φάρμα” του ΑΝΤ1 και τον αγαπημένο της συμπαίκτη Γρηγόρη επέστρεψε η Αγγελική Ηλιάδη, ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers, δεν θα μείνει για πολύ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”, η γνωστή τραγουδίστρια θα έχει ένα ατύχημα σε ένα από τα αγωνίσματα και θα τραυματιστεί σοβαρά.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από δύο βδομάδες, η Αγγελική Ηλιάδη υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Φάρμα: Τι θα δούμε την Τετάρτη (02/02)

Με ΑΡΧΗΓΟ τη Σάσα και ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ τη Μαρία, οι κουβέντες για τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ, την επιλογή του 1ου ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ και τη «μάχη» μεταξύ αντρών και γυναικών… συνεχίζονται. Πώς αντιδρούν οι παίκτες στην απόφαση της Σάσας, αλλά και στο φλερτ μεταξύ Νάιρας και Κουτσαβάκη;

  • Η Αγγελική βρίσκεται πάλι με τον Γρηγόρη και υπόσχονται να στηρίξει ο ένας τον άλλον μέχρι το τέλος.
  • Το φλερτ μεταξύ Νάιρας και Κουτσαβάκη συνεχίζεται, με τους υπόλοιπους να τους πειράζουν.
  • Η Σάσα ενημερώνει την Αγγελική για ό,τι έχει συμβεί, όσο έλειπε, ειδικά για την Αθανασία. Η Αγγελική λέει στη Σάσα ότι η Αθανασία είναι πολύ πονηρή και δηλώνει ότι ο κύκλος μαζί της έχει κλείσει. Στη συνέχεια, συζητάνε ποιες είναι οι επιλογές της Σάσας για τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ και εξετάζουν μαζί όλα τα σενάρια.
  • Ο Αστρινός «τη λέει» στη Νάιρα που θέλει να τραγουδήσει, γιατί θέλει την ησυχία του.
  • Η Αγγελική λέει στον Γρηγόρη ότι πιστεύει πως, πέρα από την Αθανασία, ούτε ο Βασίλης και ο Αστρινός χάρηκαν με την επιστροφή της.
  • Πριν την απόφαση της Σάσας, στο τραπέζι ανοίγει η κουβέντα γυναίκες-άντρες, με αφορμή τη Μαρία που λέει ότι πρέπει επιτέλους να φύγει και ένας άντρας.
  • Η ώρα της ΜΑΥΡΗΣ ΠΕΤΡΑΣ έχει έρθει. Τι θα αποφασίσει η Σάσα; Θα τη δώσει στην Αθανασία για να κλείσει τις εκκρεμότητες ή θα πάει στη λογική να φύγει, επιτέλους, ένας άντρας, και θα τη δώσει είτε στον Νεόφυτο είτε στον Κουτσαβάκη;

Φάρμα: Δείτε τα trailers της Τετάρτης (02/02)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα