Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε και γκρέμισε το Twitter – Το “έλα κούκλε” που αναστάτωσε

Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε και γκρέμισε το Twitter – Το “έλα κούκλε” που αναστάτωσε
Η Αγγελική Νικολούλη mega tv

Η εκπομπή επανήλθε στις οθόνες το βράδυ της Παρασκευής και έγινε αμέσως πρώτο trend στα social media. Η επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη ήταν σαρωτική.

Η επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη και του “Φως στο Τούνελ” το βράδυ της Παρασκευής ήταν, αν μη τι άλλο, σαρωτική. Αυτό προδίδει τουλάχιστον η απήχηση που είχε στο Twitter, όπου γρήγορα-γρήγορα η εκπομπή έγινε πρώτο trend και η δημοφιλής παρουσιάστρια άρχισε αποθεώθηκε ξανά από τους θαυμαστές της.

Η εκπομπή που επανήλθε και φέτος στον “αέρα” του Mega είχε κάνει… κατάληψη στους δέκτες αλλά και στα σχέδια των τηλεθεατών για το βράδυ της Παρασκευής, καθώς καθηλώθηκαν μπροστά στις τηλεοράσεις τους, αλλά και στα κινητά τους, αφού χιλιάδες tweets αφορούσαν το “Φως στο Τούνελ” στέλνοντάς το στην κορυφή των trends.

Οι χρήστες των social media μάλιστα “αναστατώθηκαν” από την ατάκα της Αγγελικής Νικολούλη προς έναν εκ των συνεργατών της, εξαίροντας την απλότητά και τον αυθορμητισμό της στον “αέρα”. Συγκεκριμένα, απευθυνόμενη προς τον συνεργάτη της και μετά από μία ακόμη “λογομαχία” με το κοντρόλ για διαφημίσεις “τι μου λες για μπρέικ τώρα; Γιατί βρε παιδιά;”, είπε στον δημοσιογράφο Φάνης Πέγκα: “Έλα κούκλε”. Ατάκα που γνώρισε αποθεωτικά σχόλια στο Twitter.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα