Φουρτούνα στην τηλεθέαση: Η Καινούριου απειλεί Σκορδά και Τσιμτσιλή

Φουρτούνα στην τηλεθέαση: Η Καινούριου απειλεί Σκορδά και Τσιμτσιλή

Η πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου ανεβάζει στροφές και "χτυπάει" στα ίσα τα ανταγωνιστικά προγράμματα

“Καινούριος” αέρας στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς η εκπομπή “Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω” από τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon δείχνει μια εντυπωσιακή άνοδο στα ποσοστά τηλεθέασης. Μέχρι σήμερα, στη ζώνη αυτή μονοπωλούσαν από τη μία το “infotainment” της Σταματίνας Τσιμτσιλή και φυσικά το μοναδικό “πρωινάδικο” που έχει απομείνει, “Το Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά.

Αν και η εκπομπή του ΑΝΤ1 εξακολουθεί να κοιτάζει από ψηλά τα ανταγωνιστικά προγράμματα, κερδίζοντας ξεκάθαρα τόσο τις ψυχαγωγικές, όσο και τις ενημερωτικές εκπομπές στη ζώνη προβολής της, η Κατερίνα Καινούριου σημείωσε ανέλπιστα υψηλά νούμερα τηλεθέασης την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη, το πρόγραμμα του Epsilon, που θυμίζουμε πως άλλαξε ώρα για να καλύψει το κενό της πρωινή εκπομπής των Καραβάτου – Κατσούλη που κόπηκε, σημείωσε τηλεθέαση 12,7% στο σύνολο και 17,3% στο νεανικό κοινό. Την ίδια ώρα η Φαίη Σκορδά και η παρέα τους έγραφαν 22,1 και 23,9% αντίστοιχα. Την ανάσα της Καινούριου ένιωσε κυριολεκτικά το πρωινό του Alpha, “Happ Day” που κινήθηκε σε ποσοστά 14% στο σύνολο και 20% στις ηλικίες 15 – 44.

Την Πέμπτη, το ποσοστό της εκπομπής στο νεανικό κοινό άγγιξε το 24,8% δίνοντας άλλη δυναμική στην κούρσα της τηλεθέασης. Είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε πως το πρόγραμμα έχει εντάξει μια ενότητα reality (και μάλιστα hardcore) βγάζοντας στον αέρα τις εκπομπής τηλεθεατές που εξιστορούν την δρακρύβρεχτη ιστορία τους, με τους πανελίστες και την παρουσιάστρια να σχολιάζουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα