Game of Thrones: Οι επικές αντιδράσεις των ηθοποιών όταν διαβάζουν το τέλος της σειράς

Game of Thrones: Οι επικές αντιδράσεις των ηθοποιών όταν διαβάζουν το τέλος της σειράς
Game of Thrones καστ twitter (rach_greenspan)

Πώς αντιδρά το καστ του Game of Thrones όταν μαθαίνει την κατάληξη των χαρακτήρων; Το νέο ντοκιμαντέρ από τα γυρίσματα και τα backstage της θρυλικής σειράς που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή, δίνει στους φανατικούς οπαδούς λίγες ακόμα στιγμές μαγείας.

SPOILER ALERT

Η στιγμή που η Άρυα Σταρκ νίκησε τον Βασιλιά της Νύχτας ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που μας επιφύλασσε το Game of Thrones στον τελευταίο αμφιλεγόμενο κύκλο.

Το behind-the-scenes βίντεο που κυκλοφόρησε από το Game of Thrones, μαρτυρά ότι και οι υπόλοιποι ηθοποιοί συμφωνούν.

Χάρη στο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Game of Thrones: The Last Watch”, που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ- μία βδομάδα αφότου τελείωσε η θρυλική σειρά- ξέρουμε με σιγουριά ότι και το υπόλοιπο πλήρωμα της σειράς επίσης ενθουσιάστηκε όταν ο χαρακτήρας της Μέισι Γουίλιαμς σκότωσε τον White Walker μια για πάντα.

Ανάμεσα στα άλλα, στο ντοκιμαντέρ υπάρχουν σκηνές από τη στιγμή που το καστ της σειράς κάθεται στο τραπέζι, διαβάζει το σενάριο και μαθαίνει την κατάληξη των χαρακτήρων.

Σε κάποια φάση του ντοκιμαντέρ, ένας παραγωγός διαβάζει την περιγραφή της δράσης κατά την κεντρική σκηνή ανάμεσα στην Άρυα και τον Βασιλιά της Νύχτας.

“Σταματάει πριν από τον Bran και σηκώνει το σπαθί για να τον χτυπήσει, αλλά κάτι ορμάει κατά πάνω του μέσα στο σκοτάδι: η Άρυα!”, διαβάζει ένας παραγωγός. “Βυθίζει το στιλέτο στον θώρακά του. Ο Βασιλιάς της Νύχτας συνετρίβη”.

Στο ντοκιμαντέρ βλέπουμε ότι το καστ ξαφνικά αρχίζει να ζητοκραυγάζει στο άκουσμα της κατάληξης του χαρακτήρα, με τον Ουίλιαμς να κάνει έναν εορταστικό χορό, ενώ οι Kit Harington (Jon Snow) και η Sophie Turner (Sansa Stark) χειροκροτάνε ενθουσιασμένα.

Οι χιλιάδες φαν μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη στιγμή αυτή.

Αλλά οι τρομερές αντιδράσεις των μελών του καστ δεν σταματάνε εδώ. Το ντοκιμαντέρ έδειξε ένα ολοκληρωμένο πλάνο με την αντίδραση του Harington όταν έμαθε ότι ο Jon θα σκότωνε την Daenerys. Στο βίντεο βλέπουμε τον Χάριγκτον φανερά απογοητευμένο και αναστατωμένο να βάζει τα χέρια στο κεφάλι μην πιστεύοντας αυτό που διάβασε, ενώ η Clarke για να του ανεβάσει κάπως τη διάθεση του κάνει γκριμάτσα γλιστρώντας κάτω από το τραπέζι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα