Μπραν για φινάλε Game of Thrones: “Είπα μου κάνουν πλάκα, νόμιζα ότι είναι προσχέδιο”

Μπραν για φινάλε Game of Thrones: “Είπα μου κάνουν πλάκα, νόμιζα ότι είναι προσχέδιο”

Οι περισσότερες "μαντεψιές" για το ποιος τελικά θα καταφέρει να επιβιώσει των μαχών και ποιος θα καθίσει στον Σιδηρούν Θρόνο έπεσαν έξω. Ακόμη και οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν πρωτοδιάβασαν το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου.

Το Game of Thrones ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από τις μεγάλες ανατροπές του, κάτι που κατάφερε να διατηρήσει -παρά τη δυσαρέσκεια μεγάλης μερίδας των θαυμαστών του – μέχρι την τελευταία σκηνή του μεγάλου φινάλε του. ίσως η ιστορία της επικής σειράς φαντασίας να μην είχε το πιο “ικανοποιητικό” τέλος, αλλά θα έπρεπε να ‘χουμε μάθει πλέον ότι σπάνια οι ήρωες του Westeros είχαν την κατάληξη που θα ήθελε η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού.

Οι περισσότερες “μαντεψιές” για το ποιος τελικά θα καταφέρει να επιβιώσει των μαχών και ποιος θα καθίσει στον Σιδηρούν Θρόνο έπεσαν έξω. Ακόμη και οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν πρωτοδιάβασαν το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS:

Πρώτος εξ αυτών τον Άιζακ Χέμπστεντ-Ράιτ που υποδύεται τον μεγάλο νικητή του παιχνιδιού του στέμματος Μπραν Σταρκ, ο οποίος ανακηρύχθηκε επισήμως βασιλιάς των έξι βασιλείων (και θα καθόταν στον Θρόνο, εάν λίγο νωρίτερα δεν τον είχε καταστρέψει με τις φλόγες του ο δράκος Ντρόγκον). Ο ηθοποιός δήλωσε ότι όταν πρωτοδιάβασε το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου, νόμιζε ότι ήταν φάρσα ή εικονικό προσχέδιο σεναρίου προς αποφυγή διαρροών και υπέθεσε ότι οι σεναριογράφοι είχαν στείλει στον καθένα από τους πρωταγωνιστές ένα διαφορετικό σενάριο, στο οποίο ο ήρωας που ενσάρκωναν γινόταν ο βασιλιάς του Westeros: «Πραγματικά πίστεψα ότι ήταν φάρσα το σενάριο και ότι έστειλαν σε όλους μας ένα σενάριο όπου ο κάθε χαρακτήρας καθόταν στο τέλος στον Σιδηρούν Θρόνο. (Σκέφτηκα) πολύ καλό αστείο παιδιά» είπε ο ηθοποιός στο Entertainment Weekly και πρόσθεσε ότι κατάλαβε εκ των υστέρων ότι δεν πρόκειται για κόλπο αλλά είχε διαβάσει όντως το τελικό σενάριο.

Ο Χέμπστεντ-Ράιτ παραδέχθηκε ότι ήλπιζε ο Μπραν να έχει μια εντυπωσιακή σκηνή θανάτου: «Ήθελα α πεθάνει και να έχει μια καλή σκηνή θανάτου, να εκρήγνυτο το κεφάλι του ή κάτι τέτοιο». Γενικά ωστόσο δηλώνει ευχαριστημένος με το πώς τελείωσε η σειρά, γνωρίζοντας ότι το φινάλε δεν ικανοποίησε όλους τους θαυμαστές του GOT. «Δεν θα ευχαριστηθούν όλοι το τέλος. Είναι πολύ δύσκολο να τελειώσεις μια τόσο δημοφιλή σειρά, χωρίς να αφήσεις κάποιους θυμωμένους. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα χαρακτήριζε το φινάλε “προβλέψιμο” και αυτό είναι ελπιδοφόρο. Κάποιοι θα θυμώσουν. Πολλές καρδιές θεατών θα ραγίσουν. Το τέλος είναι γλυκόπικρο, όπως ακριβώς το προόριζε ο συγγραφέας George R. R. Martin. Είναι ένα ταιριαστό τέλος σε αυτό το έπος.»

Στην ερώτηση εάν πιστεύει ότι τα έξι – επτά βασίλεια θα είναι σε καλύτερη μοίρα υπό τη βασιλεία του Μπραν, ο Χέμπστεντ-Ράιτ απαντά: «”Νομίζω ότι θα είναι ένας πραγματικά καλός βασιλιάς. Ίσως να υστερεί από πλευράς ενσυναίσθησης, μια ιδιότητα που είναι χρήσιμη σε έναν ηγέτη. Από την άλλη όμως δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει με τον Μπραν αφού ξέρει τα πάντα.»

Η απόφαση για τη στέψη του “Σπασμένου Βασιλιά” Μπραν:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα