Game of Thrones: Το τελευταίο επεισόδιο γκρέμισε όλες τις τηλεθεάσεις

Game of Thrones: Το τελευταίο επεισόδιο γκρέμισε όλες τις τηλεθεάσεις

Την ύψιστη τηλεθέαση έπιασε το επεισόδιο "Long Night" - Το είδαν καφέ μάτια, μπλε μάτια και πράσινα μάτια - Ρεκόρ πρώτης μετάδοσης και στο Twitter

Το τρίτο επεισόδιο του “Game of Thrones” είναι αυτό με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση που είχε ποτέ επεισόδιο στην αρχική του μετάδοση, φτάνοντας στους 17,8 εκατομμύρια θεατές.

Αυτό το μεγάλο νούμερο περιλαμβάνει δύο μεταδόσεις στο HBO από το βράδυ της Κυριακής, όπως και τους θεατές των streaming υπηρεσιών, HBO Now και HBO Go, κλέβοντας έτσι τα σκήπτρα από την πρεμιέρα του 8ου κύκλου, που έπιασε τους 17,4 εκ. Ο συνολικός αριθμός των θεατών της πρεμιέρας φτάνει τώρα πάνω από τα 38 εκατομμύρια, σύμφωνα με το HBO.

Η αρχική μετάδοση στις 9 το βράδυ στο επίσημο κανάλι, έφερε 12,02 εκατομμύρια θεάσεις, κάτι που επίσης είναι πρωτοφανές για τη σεζόν, για τη συγκεκριμένη ώρα μετάδοσης. Σύμφωνα με το Variety, οι αριθμοί αυτοί κάνουν το “The Long Night” το δεύτερο επεισόδιο με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην αρχική του προγραμματισμένη ώρα, μετά το φινάλε της 7ης σεζόν, που έφερε 12,1 εκατομμύρια.

Το εν λόγω επεισόδιο όμως έχει σπάσει κι άλλα ρεκόρ, όπως αυτό του Twitter, με 7,8 εκατομμύρια tweet. Για περισσότερα για το πολυσυζητημένο επεισόδιο, μάθετε τι είπαν οι δημιουργοί για την επική σκηνή της Lyanna Mormont, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε και το trailer του επερχόμενου 4ου επεισοδίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα