Γεωργία Καλτσή: Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο – “Έσπασαν τα πνευμόνια μου, ανέπνεα από ένα δίευρω – Είχα 1% ζωή”

Γεωργία Καλτσή: Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο – “Έσπασαν τα πνευμόνια μου, ανέπνεα από ένα δίευρω – Είχα 1% ζωή”
Γεωργία Καλτσή ΑΝΤ1

Μίλησε για το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή και το πώς κατάφερε να επιβιώσει, αλλά και για τη σειρά "Στα 4", στην οποία είναι η πρώτη γυναίκα σε αμαξίδιο που υποδύεται μία γυναίκα που είναι όντως σε αμαξίδιο, χωρίς να είναι ηθοποιός.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Γεωργία Καλτσή, η όμορφη πρωταθλήτρια ξιφασκίας σε αμαξίδιο, που έκανε και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, πρωταγωνιστώντας στη νέα σειρά “Στα 4” που προβάλλεται στο ΑΝΤ1+.

Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε το συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα που της άλλαξε τη ζωή, το οποίο συνέβη τον Μάρτιο του 2015 στην Κηφισίας και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

“Ήμασταν όλοι 21 και ήταν τα γενέθλια της κολλητής μου εκείνο το βράδυ και ήταν η πρώτη που θα γινόταν 22 ετών. Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε. Από τα τρία κορίτσια που ήμασταν στο τροχαίο δυστύχημα, οι δύο είμαστε με αναπηρία σε αμαξίδιο και η τρίτη είναι υπέρλαμπρη μελλοντική ψυχολόγος. Φυσικά και είμαστε φίλες ακόμα”, ανέφερε αρχικά η Γεωργία Καλτσή.

“Με “κυνηγάει” η ημερομηνία του τροχαίου γιατί κλείναμε 8 χρόνια και τότε έγινε και η πρεμιέρα της σειράς”, ανέφερε η ίδια, προσθέτοντας πως ήταν τυχαίο.

Αναφερόμενη στη στιγμή του τροχαίου και όλα όσα ακολούθησαν με τον τραυματισμό της, είπε:Εκείνη την στιγμή ήμουν η μόνη που δεν έχασα τις αισθήσεις μου, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω γιατί είχα υποστεί μια κάκωση στον νωτιαίο μυελό. Είχα παραλύσει εκείνη στην στιγμή. Δεν ένιωθα τον τραυματισμό, αλλά ότι δεν αναπνέω σωστά, μετά από κάποιες ώρες που προσπαθούσαν να μας απεγκλωβίσουν”..

Είχα εσωτερική αιμορραγία κι είχαν σπάσει τα πνευμόνια μου. Είχα 1% ζωή, είναι κωμικοτραγικό. Λόγω πνευμόνων στη πραγματικότητα ανέπνεα από ένα δίευρω, γιατί είχαν γεμίσει αίμα τα πνευμόνια μου. Ανταπεξήλθα σε αυτό και το σώμα μου λόγω του αθλητισμού. Οι γιατροί με συναρμολόγησαν. Ζω και είμαι εδώ λόγω της καθαριότητας που υπήρχε στο ιδιωτικό νοσοκομείο που ήμουν” συμπλήρωσε.

Η συμμετοχή στη σειρά “Στα 4”

Περιγράφοντας το πώς προέκυψε η συμμετοχή της στη σειρά “Στα 4” του ΑΝΤ1+, η Γεωργία Καλτσή περιέγραψε:

Έρχεται ένα τηλεφώνημα για να υποδυθώ έναν ρόλο της Στέλλας Ιακωβίδη. Δεν γνώριζα πολλά πράγματα για την τηλεόραση, δεν έχω χρόνο να δω. Θεώρησα ότι είναι λάθος γιατί ήθελαν να μιλήσουμε για έναν ρόλο. Δεν είπα αμέσως “όχι” γιατί δηλώνω taboo breaker. Και μόνο που θα μας δουν θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουμε και εμείς. Μίλησα με τον σκηνοθέτη, τον σεναριογράφο και κάποιους ανθρώπους του ΑΝΤ1 studios. Μου είπαν να δω το σενάριο, ότι πρόκειται για μαύρη κωμωδία. Από τη μία γελούσα και από την άλλη συγκινούμουν που ένας άνθρωπος κατάλαβε και περιέγραψε από το πρώτο επεισόδιο τις ανάγκες ενός ανθρώπου με αναπηρία“.

“Ο ρόλος της Στέλλας μου κολλάει απόλυτα. Δεν θα ήθελα να βγει κάτι λάθος επικοινωνιακά για την αναπηρία”, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι είναι μία μαύρη κωμωδία.

Είμαι η πρώτη γυναίκα σε αμαξίδιο που υποδύεται μία γυναίκα που είναι όντως σε αμαξίδιο, χωρίς να είμαι ηθοποιός”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα