Γιατί θα ταυτιστείς με το “Σχεδόν Ενήλικες” του MEGA

Γιατί θα ταυτιστείς με το “Σχεδόν Ενήλικες” του MEGA

Η Μυρτώ Κοντοβά υπογράφει τη νέα και πολλά υποσχόμενη σειρά του Mega με τίτλο "Σχεδόν Ενήλικες". Οι λόγοι που θα τη λατρέψεις.

Η ελληνική μυθοπλασία έχει πάρει τα πάνω της τα τελευταία δύο περίπου χρόνια και τα κανάλια έχουν ξεκινήσει να επενδύουν ξανά στο είδος, παρά την κυριαρχία των ριάλιτι στην τηλεόραση. Οι προσπάθειες που έγιναν πέρυσι και φέτος στέφθηκαν με επιτυχία, ενώ τα σίριαλ που άρχισαν να προβάλλονται τη νέα χρονιά, όπως και εκείνα που αναμένονται εντός του 2021, φαίνονται πολλά υποσχόμενα.

Ένας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που επένδυσαν στην μυθοπλασία το 2021 είναι και το Mega, που έχει μια μακρά ιστορία στις ελληνικές σειρές. Οι σειρές του σημειώνουν τεράστια επιτυχία εδώ και 30 χρόνια, ακόμη και στις επαναλήψεις, ενώ όταν ο σταθμός έκλεισε, η απώλεια τέτοιων παραγωγών ήταν ένα από τα σημαντικότερα πλήγματα. Έτσι, η επιστροφή της μυθοπλασίας στο κανάλι, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τις ελληνικές σειρές στη συνείδηση των τηλεθεατών, είναι μια ευχάριστη συνθήκη. Το ξεκίνημα έγινε με το ερωτικό δράμα “Έξαψη” και την κωμωδία “Σχεδόν Ενήλικες”, δύο αξιόλογες σειρές που έλαβαν πολύ θετικά σχόλια, γεννώντας ελπίδες για το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης.

Ειδικότερα, η εβδομαδιαία σειρά “Σχεδόν Ενήλικες”, που πλέον θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21:00 στο Mega, με τη διαφορετικότητα, την αμεσότητα και την φρεσκάδα της δημιουργεί, αφενός, αισιοδοξία για μια τηλεόραση που θα είναι κοντά στο κοινό και που θα ικανοποιεί τις ανάγκες του και, αφετέρου, πρόσφορο έδαφος για περισσότερες μοντέρνες και σύγχρονες σειρές που θα συμβαδίζουν με την εποχή. Με χαρακτήρες καθημερινούς, ώστε οι τηλεθεατές να μπορούν να ταυτιστούν μαζί τους και να βρουν σε εκείνους κάτι από τον εαυτό τους. Ανθρώπινους, όπως ακριβώς και οι τέσσερις ήρωες της σειράς που ζουν, δουλεύουν, αγαπούν, διασκεδάζουν, θυμώνουν, αγανακτούν, ερωτεύονται στην Αθήνα.

Το “Σχεδόν Ενήλικες” είναι σε σενάριο της Μυρτώς Κοντοβά και αυτό αποτελεί από μόνο του ένα λόγο για να δει κανείς τη σειρά, ειδικά αν έχει εμπειρία με τις προηγούμενες δουλειές της, όπως τα θρυλικά “Υπέροχα Πλάσματα” ή το γνωστό “Μίλα μου βρώμικα”. Η απολαυστική πένα της, με τις σπαρταριστές ατάκες, τους μοναδικούς διαλόγους και το αιχμηρό χιούμορ, σε κάνει να ταυτιστείς κατευθείαν, καθώς λείπουν τα βαρύγδουπα, στημένα και ψεύτικα λόγια. Οι αστικές ιστορίες της, που μιλούν για καθημερινούς ανθρώπους σαν εμένα και εσένα, δημιουργούν αμέσως οικειότητα, όπως και οι χαρακτήρες που πλάθει, οι οποίοι κάνουν τον τηλεθεατή να αισθάνεται ότι τους γνωρίζει χρόνια. Είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, είναι οι παρέες μας, είμαστε εμείς.

Πιο πολύ, όμως, ο τηλεθεατής στους “Σχεδόν Ενήλικες” ταυτίζεται με την ίδια την ιστορία, η οποία διαδραματίζεται στο παρόν και έχει στοιχεία από την καθημερινότητά μας. Εκεί θα βρεις τα άγχη της πόλης, την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, τα μνημόνια, τον αντικαπνιστικό νόμο, τον κορονοϊό, την καραντίνα, την ανεργία. Πράγματα που ο σύγχρονος Έλληνας γνωρίζει, βιώνει και διαχειρίζεται, δοσμένα μέσα από μία γρήγορη και σφιχτοδεμένη πλοκή, διανθισμένα με το ιδιαίτερο χιούμορ της Μυρτώς Κοντοβά και με κύριους πρωταγωνιστές τέσσερις σπουδαίους ηθοποιούς που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους: τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Γιάννη Στάνκογλου, την Θεοδώρα Τζήμου και τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Μάλιστα, τους βλέπουμε σε ρόλους που δεν τους έχουμε συνηθίσει, ενώ η μεγαλύτερη πρόκληση αφορά τον Γιάννη Στάνκογλου που παίζει κωμικό ρόλο μετά από τον δολοφονικό Θωμά Κυπραίο στις “Άγριες Μέλισσες” πέρυσι.

Το “Σχεδόν Ενήλικες” είναι μια φρέσκια σειρά, με ξεκαρδιστικές στιγμές, τρυφερότητα, συγκίνηση, ευτράπελα και σύγχρονη ματιά για όλα αυτά που ζούμε και την κοινωνία που θέλουμε να χτίσουμε στο μέλλον. Γι’ αυτό και αξίζει σίγουρα την προσοχή μας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα