Σχεδόν Ενήλικες: “Ρεαλιστική, φρέσκια, νεανική” – Τα πρώτα σχόλια για τη νέα σειρά του Mega

Σχεδόν Ενήλικες: “Ρεαλιστική, φρέσκια, νεανική” – Τα πρώτα σχόλια για τη νέα σειρά του Mega
Σχεδόν Ενήλικες MEGA

Η κωμική σειρά "Σχεδόν Ενήλικες" έκανε πρεμιέρα στο Mega και ενθουσίασε τους τηλεθεατές. Το αθηναϊκό τοπίο, οι ρεαλιστικοί διάλογοι και ο ρόλος του Γιάννη Στάνκογλου.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (04/1) η νέα σειρά του Mega με τίτλο “Σχεδόν Ενήλικες”, λίγο μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου της “Έξαψης”, που ενθουσίασε τους τηλεθεατές. Τα δύο καινούργια σίριαλ του καναλιού σχολιάστηκαν θετικά και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η κωμωδία “Σχεδόν Ενήλικες” είναι γραμμένη από τη Μυρτώ Κοντοβά, την αγαπημένη σεναριογράφο της σειράς “Υπέροχα Πλάσματα”, που έφερε στο γυαλί την Αθήνα, τους κατοίκους της και την καθημερινότητα της πόλης. Πρόκειται για μια καραμπινάτη και αστεία περιπέτεια με ανεξάντλητο σασπένς και μυστήριο, μία ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020.

Οι τέσσερις πρωταγωνιστές – Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου – έρχονται να μοιραστούν μαζί μας αστείες στιγμές, τρυφερές καταστάσεις, έρωτα, μουσική́ και πολύ σασπένς, ενώ η σειρά θα προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα, κάθε Δευτέρα στις 22:00.

Οι τηλεθεατές υποδέχτηκαν με χαρά και ενθουσιασμό τη σειρά, με τα σχόλια στο twitter να κάνουν λόγο για μια ρεαλιστική και φρέσκια σειρά, με κανονικούς διαλόγους που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, με χιούμορ και με αναφορές στην καθημερινότητα των μέσων Αθηναίων. Δεν έλειψαν οι συγκρίσεις με τα “Υπέροχα Πλάσματα”, ενώ πολλά σχόλια έκαναν λόγο για τον Γιάννη Στάνκογλου που σπάνια έχουμε δει σε κωμωδία.

Πώς σχολίασε το twitter την πρεμιέρα της σειράς:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα