Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ενδεχόμενο παρουσίασης του Survivor και το σωματείο “Φύλακας Άγγελος”

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ενδεχόμενο παρουσίασης του Survivor και το σωματείο “Φύλακας Άγγελος”
@official_danos_ga

Ο Γ. Αγγελόπουλος μίλησε για τις πόρτες στην ηθοποιία που άνοιξε η νίκη του στο Survivor, την πρόταση που είχε να παρουσιάσει το φετινό, αλλά και για το σωματείο για την προστασία των παιδιών, όπου είναι πρόεδρος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που έγινε γνωστος ως Ντάνος, μέσα από το ριάλιτι Survivor, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Βρέθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις προτάσεις που είχε να παρουσιάσει το Survivor 4.

“Μου έγινε πρόταση να παρουσιάσω το Survivor. Είχαμε κάνει κάποιες τηλεφωνικές συζητήσεις, τελικά δεν προχώρησε. Ήταν περίπου ένα μήνα πριν ξεκινήσει. Είχαμε πει κάποια πράγματα, είχαμε περάσει σε κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά τη συνεργασία μας αλλά δεν προχώρησε. Ο Γιώργος Λιανός κούμπωσε στο φετινό Survivor. Του αξίζει ένα μπράβο και του ταιριάζεισημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναγνώρισε τον ρόλο που έπαιξε η νίκη του στο Survivor για την μετέπειτα πορεία του ως ηθοποιού. “Μου έδωσε την ευκαιρία για προτάσεις η αναγνωρισιμότητα. Μπήκα στην ηθοποιία με πολύ σεβασμό και το Τατουάζ που ήταν ήδη ένα επιτυχημένο σίριαλ”, εξήγησε ο Ντάνος.

Μίλησε, επιπλέον για το σωματείο “Φύλακας Άγγελος” για την προστασία των παιδιών, στο οποίο είναι πρόεδρος, ενώ θυμήθηκε ένα περιστατικό που τον είχε σοκάρει.

“Έχουμε εξετάσει περίπτωση πατέρα που ασκούσε σεξουαλική κακοποίηση στην 2,5 ετών κόρη του. Σαν πολίτης και ιδρυτικό μέλος έχω να πω ότι με τη συναναστροφή μου με τα παιδιά που έχουν κακοποιηθεί, σπάζει ο άνθρωπος. Μπορεί να αλλάξει το μέλλον του παιδιού μια τέτοια συνθήκη. Γίνεται παραγραφή του αδικήματος μετά από κάποια χρόνια. Δεν παραγράφεται ποτέ από όσους το έχουν υποστεί”.

“Όταν φτάσει μια καταγγελία, πριν φτάσει μπορεί να την έχουμε γύρω μας. Καταγγέλλοντάς τη προστατεύουμε και τον άλλον που δεν μπορεί να το κάνει. Είναι πολύ σημαντική η ενημέρωση για να προστατευτούν όλοι σε όποια θέση κι αν βρίσκονται. Τα παιδιά είναι πολύ ευάλωτα. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε οι νόμοι να είναι πιο αυστηροί”, είπε, τέλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα