Γιώργος Παπαδάκης: Η οργισμένη απάντηση on camera για Φουρθιώτη και Πετράκο

Γιώργος Παπαδάκης: Η οργισμένη απάντηση on camera για Φουρθιώτη και Πετράκο
Γιώργος Παπαδάκης

Το σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη σε μήνυμα τηλεθέατριας που χαρακτήρισε "κατάντια της δημοσιογραφίας" τη μη αναφορά στην αποφυλάκιση Φουρθιώτη. "Με τον κάθε Φουρθιώτη θα ασχολούμαι;", αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής.

“Πυρ και μανία” έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης στο “Καλημέρα Ελλάδα” της Τετάρτης διαβάζοντας τα μηνύματα των τηλεθεατών της εκπομπής του.

Ένα από αυτά έκανε λόγο για “κατάντια της δημοσιογραφίας” το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έκανε καμία αναφορά στην εκπομπή του για την αποφυλάκιση του Μένιου Φουρθιώτη αλλά και τον Γρηγόρη Πετράκο, με τον διάσημο παρουσιαστή να απαντά οργισμένος.

“Τι λες μωρέ Αναστασία που θα κάτσω να κάνω ολόκληρο θέμα εγώ για την αποφυλάκιση του Φουρθιώτη; Σοβαρολογείς; Με τον κάθε Φουρθιώτη θα ασχολούμαι; Όχι, δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα! Μα είναι δυνατόν; Με έφτιαξες πρωί πρωί. Άσε με σε παρακαλώ. Με τον Πετράκο θα κάτσω να ασχοληθώ που τον είχαν στο Πρωινό και τους έλεγε σας ευχαριστώ, μέχρι εδώ ακούγονταν τα ευχαριστώ και μετά βγήκε και από το στούντιο και άρχιζε και τους έβριζε; Με συγχωρείς τώρα”, δήλωσε φανερά εκνευρισμένος ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα