GNTM 2: “Αν ήταν στο χέρι μου, θα σ’ έδιωχνα τώρα” – Τι θα δούμε απόψε

GNTM 2: “Αν ήταν στο χέρι μου, θα σ’ έδιωχνα τώρα” – Τι θα δούμε απόψε
GNTM 2 Printscreen Youtube

Ποιος είπε την παραπάνω φράση, άραγε; Κλάματα, νεύρα και ένα "καυτό" αβαντάζ θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης του GNTM. Τα κορίτσια θα συναντηθούν με 12 σχεδιάστριες και θα γίνουν "Social media ambassadors".

Το βράδυ της Δευτέρας η Σπυρούλα Κάιζερ αποχώρησε από το σπίτι του GNTM 2 με μεγάλη απογοήτευση και πικρία απέναντι στους κριτές, ενώ η Μαρία είχε για πρώτη φορά την καλύτερη φωτογραφία.

Στο αποψινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model το φρέσκο «αίμα» του μόντελινγκ, οι 12 διαγωνιζόμενες, «συναντούν» 12 σχεδιάστριες. Κάθε designer θα διαλέξει μία από τις κοπέλες του διαγωνισμού μόδας για την social media καμπάνια της.

Κοινώς, τα κορίτσια του GNTM θα φωτογραφηθούν σαν «social media ambassadors».

Το αβαντάζ έχει η Μαρία, η οποία πέτυχε το καλύτερο «κλικ» στο χθεσινό επεισόδιο και έτσι, έχει τη δυνατότητα να διαλέξει τη φωτογραφία της αλλά και τη φωτογραφία ακόμα μίας κοπέλας και ίσως – λέμε τώρα εμείς- να τη… «χαντακώσει»!

Αυτή που θα διαλέξει, λοιπόν, δε θα μας εκπλήξει καθόλου. Ο λόγος για την Κάτια. Οι δύο κοπέλες έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους και δεν το κρύβουν.

«Έχουν βγει νύχια!», λέει η Ζενεβιέβ….

Το αποψινό πλατό, βέβαια, θα είναι εξίσου δύσκολο για τα κορίτσια του GNTM, αφού οι κριτές γίνονται πιο σκληροί μαζί τους και θα έχουμε κλάματα τόσο από την Άννα, όσο από την Ελευθερία.

Στο trailer βλέπουμε σε κάποια φάση τον Δημήτρη Σκουλό να λέει “Αν μπορούσα θα σε έδιωχνα τώρα”, χωρίς να ξέρουμε σε ποια απευθύνεται. Βλέπουμε, επίσης, την Κάτια να λέει “Δεν διώχνομαι. Φεύγω άμα θέλω”.

Απόψε, θα μάθουμε!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα