GNTM 2: Έρχεται διπλή αποχώρηση – Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

GNTM 2: Έρχεται διπλή αποχώρηση – Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο
Η Κάτια Ταραμπάνκο στην επόμενη δοκιμασία του GNTM 2 Youtube

Από την ερχόμενη βδομάδα αυξάνονται οι μέρες προβολής του GNTM 2. "Θα φύγετε και οι δύο σήμερα" λέει η Καγιά στο trailer της Δευτέρας.

Η Ελευθερία, παρά τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στον μεγαλύτερο γυναικείο διαγωνισμό, δεν μπόρεσε να «πείσει» τους κριτές για τις ικανότητές της στο modelling και έτσι, έφυγε ξανά – και οριστικά αυτή τη φορά- από το σπίτι του GNTM 2.

Η παίκτρια ήταν προτεινόμενη μαζί με τις Άννα και Κωνσταντίνα, οι οποίες δυσκολεύτηκαν στην απαιτητική φωτογράφιση με τα μοντέλα Ειρήνη Καζαριάν, Ελένη Ασημάκη και Αναστασία Περράκη – την οποία “δίκασε” στο πλατό η Άννα Μαρία.

Στο επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας, τα κορίτσια θα κληθούν να κάνουν το πρώτο τους διαφημιστικό teaser για γνωστό λάδι σώματος βγάζοντας προς τα έξω αισθησιασμό και ερωτική διάθεση από μία φρέσκια και όμορφη γυναίκα.

Ποιες θα τα καταφέρουν περίφημα και ποιες θα πάνε άσχημα στο πρώτο τους teaser;

Στο trailer του επεισοδίου, πάντως, ακούμε την Βίκυ Καγιά να λέει: “Δεν έχετε θέση στην επόμενη δοκιμασία. Θα φύγετε και οι δύο σήμερα”, επομένως θα έχουμε διπλή αποχώρηση.

Μάλιστα, από την ερχόμενη βδομάδα αυξάνονται οι μέρες προβολής του GNTM 2 και θα το παρακολουθούμε κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, ενώ ο μεγάλος τελικός πλησιάζει και τα spoilers για τη νικήτρια “οργιάζουν”!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα