GNTM 2: Έρχεται και είναι υπερπαραγωγή – Οι πρώτες φωτογραφίες

GNTM 2: Έρχεται και είναι υπερπαραγωγή – Οι πρώτες φωτογραφίες

Το GNTM επιστρέφει σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά στούντιο που έχει γυριστεί ποτέ τηλεοπτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα. Οι οντισιόν έχουν ήδη ξεκινήσει και η φετινή συμμετοχή κοριτσιών είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Το GNTM (Greece’s Next Top Model), το ριάλιτι μοντέλων που πέρυσι καθήλωσε τους τηλεθεατές, επιστρέφει δριμύτερο στις οθόνες μας και ετοιμάζεται να κάνει θραύση για άλλη μια χρονιά.

Ο δεύτερος κύκλος του GNTM αναμένεται να κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πληροφορίες μιλούν για ένα ριάλιτι – υπερπαραγωγή, ειδικά όσον αφορά το πλατό και τα σκηνικά.

Το πλατό που στήθηκε για τις ανάγκες των οντισιόν του δεύτερου κύκλου στην Αθήνα είναι 2.000 τετραγωνικά μέτρα, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση!

Το σκηνικό στήθηκε στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 7.000 κορίτσια, από αυτές έχουν ήδη επιλεγεί 400 και 70 θα είναι τα κορίτσια που θα φτάσουν στο bootcamp.

Το μεγαλειώδες και υπέρλαμπρο σκηνικό αφήνει με ανοιχτό το στόμα όσες κοπέλες μεταβαίνουν εκεί για την οντισιόν, αφού είναι πραγματικά εκθαμβωτικό και εντυπωσιακό.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, όπως και η Έλενα Χριστοπούλου, θα έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στον δεύτερο κύκλο του GNTM, ενώ θα έχει και έναν ρόλο-έκπληξη στις οντισιόν.

Μάλιστα, επειδή κάποια κορίτσια είχαν πάει αρκετά υποψιασμένα στις οντισιόν, οι “δαιμόνιοι” κριτές τις υπέβαλαν σε πολύ δύσκολες δοκιμασίες.

Δείτε στο βίντεο φωτογραφίες από τις οντισιόν στη Θεσσαλονίκη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα