GNTM 2 – Κωνσταντίνα: “Ήξερα ότι είναι λάθος που πήρα κιλά, αλλά είμαι 19 χρονών”

GNTM 2 – Κωνσταντίνα: “Ήξερα ότι είναι λάθος που πήρα κιλά, αλλά είμαι 19 χρονών”
Η Κωνσταντίνα Φλώρου στη "Φωλιά των Κου Κου" Glomex

Η Κωνσταντίνα Φλώρου από το GNTM 2 μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας, για τα περιβόητα κιλά που πήρε μέσα στο σπίτι, για την αποχώρησή της και όσα την πείραξαν στο παιχνίδι.

Η Κωνσταντίνα Φλώρου, ένα από τα πιο νεαρά και όμορφα κορίτσια του GNTM 2, αποχώρησε από το παιχνίδι την προηγούμενη βδομάδα και βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου”. Μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας, για την αποχώρησή της μετά το disavantage της Μαρίας, για τις συμπαίκτριές της, αλλά και για τα περιβόητα κιλά που πήρε μέσα στο σπίτι, τα οποία σχολιάστηκαν από κριτές, παίκτριες και τηλεθεατές.

Η Κωνσταντίνα μίλησε με πολύ όμορφα λόγια και με θαυμασμό για την Μαρία, ενώ ανέφερε πως εκείνην θέλει να δει νικήτρια την Πέμπτη στον μεγάλο τελικό.

“Η Μαρία μου αρέσει πάρα πολύ σαν μοντέλο. Μπορεί να μην βλέπουν όλοι το τέλειο πρόσωπο του μοντέλου, αλλά ακριβώς αυτό είναι που μ’ αρέσει. Είναι diversity μοντέλο, έχει φοβερή αντίληψη στα concept. Μπαίνει μέσα και δεν ξέρει τι κάνει, αλλά τα καταφέρνει! Πιστεύω ότι μπαίνει σε ένα set, ξέρει πάνω κάτω τι να κάνει, αλλά κάνει κάποιες κινήσεις εκείνη τη στιγμή, έχει ελαστικότητα, ωραίο σώμα και γράφει καταπληκτικά στον φακό. Επίσης, ξεκίνησε από το μηδέν, δεν είχε δουλέψει ποτέ σε αυτό, δεν ήξερε, και έφτασε σε αυτό το επίπεδο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε πως δεν φταίει το disavantage της για την αποχώρησή της. Όπως είπε: “Δεν θα σκεφτώ υποθετικά, ότι αν δεν μου το έδινε και αν είχα δύο ευκαιρίες, μπορεί να μην έφευγα. Δεν θα το πάω με τα “αν, αν, αν”. Δεν φταίει η Μαρία που έφυγα. Δεν μου έβαλε η Μαρία το σκαμπό εκεί μπροστά μου για να σκοντάψω. Εγώ σκόνταψα”.

Όσο για τα κιλά που πήρε στο παιχνίδι, τα οποία οι συμπαίκτριές της σχολίαζαν αρνητικά πίσω από την πλάτη τους στα κιου τους, η Κωνσταντίνα είπε με ειλικρίνεια:

“Εγώ είμαι εντάξει με τον εαυτό μου γιατί ήξερα ακριβώς τι έκανα. Ήξερα ότι αυτό που κάνω είναι λάθος. Αλλά προς Θεού, είμαι 19 χρονών, αυτό θα αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη. Ήταν λόγω πίεσης κι επειδή είχα θέμα και με τα ορμονικά μου μέσα στο σπίτι. Με πείραξε που δεν το έλεγαν μπροστά μου και το έλεγαν πίσω από την πλάτη μου, ότι δεν ήταν ξεκάθαροι μαζί μου. Αυτό με πείραξε πάρα πολύ. Δεν μου άρεσε η επιθετικότητα που έβγαζαν στα κιου τους. Ναι, θα μπορούσες να το πεις, αλλά με πιο κομψό τρόπο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα